Παρασκευή, 22.10.2021, 1:49 μμ

Έναρξη δωρεάν μαθημάτων rollers και δραστηριοτήτων του Πατραϊκού Ομίλου Τροχοπέδιλων

27.09.2021 / 12:40
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Children learning to roller skate on the road with cones. Twin girls are practising safe roller skating on a home driveway road wearing protective gear - helmets, knee, elbow and hand protectors or pads.

Ο νεοσύστατος σύλλογος ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων rollers για τους παίδες, εφήβους και ενήλικες για την περίοδο 2021-22 για όλα τα τμήματα εκμάθησης– διασκέδασης–αγωνιστικά–Fitness.

Μετά από απόφαση του Δ.Σ οι εγγραφές ξεκινούν στις 25 Σεπτεμβρίου. Επισήμως τα μαθήματα και το αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκινούν στις 11 Οκτωβρίου, έως τότε θα πραγματοποιούνται δωρεάν μαθήματα και συναντήσεις με τα νέα μέλη, κατόπιν επικοινωνίας !!

Καλούμε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα δωρεάν μαθήματα που θα παραχωρούνται, δίνοντας έτσι την δυνατότητα για μία πρώτη γνωριμία με το άθλημα των τροχοπέδιλων (rollers-πατίνια). Για τις ανάγκες αυτής της ενέργειας ο Όμιλος θα παρέχει εξίσου όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό !

Οι προπονήσεις – μαθήματα γίνονται στο Νότιο Πάρκο, στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στη Πλαζ ΕΟΤ. Το ετήσιο κόστος εγγραφής ορίζεται στα 20 ευρώ και περιλαμβάνει ασφάλεια προσωπικού ατυχήματος και αστικής ευθύνης, γεγονός το οποίο διασφαλίζει τα μέλη του συλλόγου μας για κάθε συμβάν!! 

Για περισσότερες πληροφορίες:

τηλ. 6906701293 (+Viber)
Web site: https://patrasrollersclub.com/
Fb: https://web.facebook.com/PatrasInlineSkateClub Instagram: istagram.com/patras.inline.skate.club/

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα