Εμβολιάζεται στο «Αττικόν» ο Νίκος Χαρδαλιάς

28.12.2020 / 20:57
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
κο 17

Η διαδικασία του εμβολιασμού στην Ελλάδα ξεκίνησε χθες, Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, με την πολιτική και την πολιτειακή ηγεσία του τόπου να στέλνει το μήνυμα ελπίδας, αλλά και πως το σκεύασμα είναι ασφαλές. Στο πλαίσιο αυτό, την πρώτη δόση θα κάνει και ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως έγινε γνωστό, ο υφυπουργός Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων θα θα εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού αύριο (29/12) στις 12:00, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν».

Στόχος της ελληνικής κυβέρνησης είναι να εμβολιαστεί το 60% με το 70% του πληθυσμού της χώρας μας μέχρι το τέλος του Ιουνίου, προκειμένου να χτιστεί ένα ικανό τείχος ανοσίας, ενώ βάσει του Σχεδίου, αναμένεται να χορηγηθεί το εμβόλιο σε περίπου 70.000 άτομα έως τις 10 Ιανουαρίου, ανάμεσα στους οποίους είναι και κυβερνητικοί αξιωματούχοι που έχουν καίριες θέσεις για τη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού.

Επίσης, όπως ανέφερε σήμερα η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης για τον κορονοϊό, «στόχος μας είναι να μην μείνει ούτε ένα άτομο στη χώρα μας που να μην εμβολιαστεί. Βαθμιαία θα έρχονται ολοένα και μεγαλύτερες ποσότητες εμβολίων».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα