Παρασκευή, 19.08.2022, 10:56 μμ

Eminem: Έτσι, απάντησε στον Ομπάμα για το «Lose Yourself»

16.12.2020 / 23:08
κο 49

Ηταν την περασμένη εβδομάδα, όταν ο Μπαράκ Ομπάμα ξεκίνησε μια νέα σειρά στο Instagram, στην οποία κάνει αναδρομή στην προεδρία του συνδέοντάς τη με τα απομνημονεύματά του με τίτλο «A Promised Land» που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

Σε ένα από τα βίντεο ο Μπαράκ Ομπάμα ανέφερε ότι στράφηκε στη χιπ χοπ προκειμένου να συγκεντρώνεται κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του για τη διεκδίκηση της προεδρίας των ΗΠΑ το 2008.

Ανέφερε επίσης τα δύο τραγούδια που τον ενέπνευσαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής καμπάνιας, «My 1st song» του Jay Z και το «Lose Yourself» του Eminem, αναφέρει το ΑΠΕ.

«Όποτε χρειαζόμουν κάποια έμπνευση για την προεδρική εκστρατεία, συχνά στρεφόμουν στη μουσική». Μόλις ο Eminem εντόπισε το βίντεο του Ομπάμα, το κοινοποίησε στο Instagram για να το μοιραστεί με εκατομμύρια ακόλουθούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ράπερ από το Ντιτρόιτ κοινοποίησε το βίντεο στο Instagram με το emoji που συμβολίζει ευχαριστίες. Τον Νοέμβριο το «Lose Yourself» ήταν στη λίστα των αγαπημένων τραγουδιών που δημοσιοποίησε στο Spotify, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ στο πλαίσιο προώθησης του βιβλίου του.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα