Ελεονώρα Μελέτη: «Θα γίνει η επανάσταση από το Instagram;»

08.09.2023 / 8:40
meleti__2_

Με μια εκτενή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελεονώρα Μελέτη εξέφρασε τα συναισθήματα και τις απόψεις της για όλα όσα γράφονται στα κοινωνικά δίκτυα σχετικά με τις τραγωδίες που βιώνει η χώρα μας τα τελευταία 24ωρα.

Η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε τους προβληματισμούς της για αυτά που αναρτά ο κόσμος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάθε φορά που συμβαίνει κάποιο συνταρακτικό γεγονός.

«Αυτό που εμένα προσωπικά με προβληματίζει είναι πως μέσα σε όλα τα προβλήματα και τις τραγωδίες του τόπου μας, υπάρχει άπλετος χρόνος, διάθεση, συχνά πιστεύω και ανάγκη για Stories με κοινωνικά καταγγελτικό χαρακτήρα χωρίς ωστόσο ουσιαστικό αποδέκτη, repost σε βαθυστόχαστα αποφθέγματα και όλα τα σχετικά. Συγχωρείστε με αλλά δεν μπορώ να κατανοήσω τη συμβολή τους σε τόσο κρίσιμες για όλους μας στιγμές», έγραψε αρχικά.

«Θα γίνει η επανάσταση από το Instagram ή απλά η ανάγκη μας να ακουστούμε είναι τόσο μεγάλη; Και αν ναι, γιατί; Για να επέλθει η αλλαγή ή για να “αισθανθούμε”; Η κριτική μέσω γενικεύσεων από τον καναπέ μας θα οδηγήσει σε ανατροπές ή απλά χρειαζόμαστε να γίνουμε μέρος της εκάστοτε τραγωδίας;», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Και είπε έπειτα: «Όλη αυτή η ηθική φιλοσοφία που εκφράζει ο καθένας εδώ μέσα είναι και στάση ζωής; Αποτυπώνεται μέσα από το προσωπικό μας στίγμα και στην κοινωνία ή απλά κουνάμε δάκτυλο; Και αν ναι γιατί δεν διάγουμε βίον ενάρεστο όπως οι φιλοσοφίες μας;».

«Αυτά σκέφτομαι και καταλήγω πως τελικά ακόμη και ο θάνατος σπουδαίων προσώπων με τα γνωστά rip όπως και όλη αυτή η φασαρία και η βοή της πολυλογίας που πιάνει τα social media με αφορμή κάθε κακό δεν αποσκοπεί πουθενά παρά σε μια αυτοέκφραση που εκτονώνεται εδώ και μένει εδώ. Καμιά ουσία. Και ναι, εγώ μόλις έκανα το ίδιο» έγραψε στο τέλος η Ελεονώρα Μελέτη.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα