Ελεονώρα Μελέτη: Τα στιγμιότυπα που «τράβηξε» ο Θοδωρής Μαροσούλης και η ανάρτηση της παρουσιάστριας

04.09.2023 / 9:10
μελέτη-μαροσούλης-scaled

Σε καθημερινή βάση αναρτά υλικό από τη ρουτίνα της και πρόσφατα, τις καλοκαιρινές της διακοπές, η Ελεονώρα Μελέτη.

Το βράδυ της Κυριακής, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους που ξεπερνούν τις 515.000, δύο φωτογραφίες της.

«Χρέη» φωτογράφου εκτέλεσε ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης και η Ελεονώρα Μελέτη επικρότησε την προσπάθειά του, μιας και όπως έγραψε στην ίδια ανάρτηση «έχει παράπονα ότι δεν με βγάζει ποτέ ωραίες φωτογραφίες».

Δείτε τα στιγμιότυπα

375192502_2637593633063896_2968273823538532139_n__1_
375187062_633660782285289_2015619037336224233_n

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε αναλυτικότερα:

«Έχω παράπονα ότι ο @psycho_25 (Θοδωρής Μαροσούλης) δεν με βγάζει ποτέ ωραίες φωτό. Η αλήθεια είναι πως έχει συλλογή από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές μου.

Μου τις δείχνει κ αναρωτιέμαι αν τελικά θέλει ταλέντο για να βγάζεις τόσο πετυχημένα κακές φωτογραφίες.

Για κάποιο λόγο πιστεύω πως πολλές φίλες διαβάζοντας αυτό, θα ταυτιστούν. 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Νομίζω όμως πως αυτή τη φορά ο γλυκούλης έβαλε τα δυνατά του για κάτι καλύτερο!».

Η ανάρτηση αυτή, έρχεται λίγο μετά ένα δημόσιο ξέσπασμα της παρουσιάστριας αναφορικά με τις κοινωνικές επιταγές που «επιβάλλει» το TikTok.

Η παρουσιάστρια τα «έβαλε» με την πλατφόρμα και το πώς προβάλλεται η γυναικεία εικόνα μέσα από αυτή. Με μια ανάρτησή της, η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε: «Chanel, νύχι, σούσι, μαλλί, δίαιτα. Τι προβάλλει στις γυναίκες ως ουσία ζωής το TikTok».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα


max fm