Ελεονώρα Μελέτη: Η δημόσια συγγνώμη στην Αντελίνα Βαρθακούρη

07.07.2023 / 10:00
eleonora1-1

Η Ελεονώρα Μελέτη ζήτησε δημόσια συγγνώμη στην Αντελίνα Βαρθακούρη, με αφορμή τις δηλώσεις του Χάρη Βαρθακούρη στις τηλεοπτικές κάμερες.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος στο Mega Καλημέρα, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να πει στον αέρα: «Εγώ θέλω να πω κάτι δημόσια στην Αντελίνα γιατί είχα υποσχεθεί και δεσμευτεί ότι θα τα πούμε προσωπικά, παρόλα αυτά με όλα όσα γίνονται στην προσωπική μου ζωή το τελευταίο διάστημα, δυστυχώς το αμέλησα και ξεχάστηκα. Την περασμένη φορά που είχαμε παίξει ένα θέμα με την Αντελίνα και τον Χάρη, βασιζόμενοι στις δηλώσεις που έκανε ο Χάρης που περίπου ήταν στο ίδιο πλαίσιο με τις χθεσινές, η Αντελίνα είχε στενοχωρηθεί με εμένα.

Παρόλο που δεν είχα πει κάτι κακό -ξέρετε ότι δεν λέω κάτι κακό για τους ανθρώπους τους οποίους σχολιάζουμε, με πολύ χιούμορ και με πολύ ωραία και γλυκιά διάθεση- είχα σχολιάσει αυτά που είχε ο Χάρης, παρόλα αυτά μου είχε στείλει ένα μεγάλο, έντονα συγκινησιακό μήνυμα και προσωπικά θέλω να της ζητήσω συγγνώμη αν είπαμε κάτι που την προσέβαλε αλλά δεν είχαμε καμία τέτοια πρόθεση».

«Ουσιαστικά σχολιάσαμε πράγματα που για ακόμα μία φορά θέτει στο τραπέζι ο Χάρης Βαρθακούρης. Γι’ αυτό θέλω να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που θα πούμε. Και θα χρησιμοποιήσω αυτό που είχε πει η Αντελίνα για εμάς ότι “δεν ξέρετε, δεν είσαστε μέσα στο σπίτι μου για να ξέρετε τι γίνεται”» πρόσθεσε επίσης η Ελεονώρα Μελέτη που αισθάνθηκε την ανάγκη να απολογηθεί.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα