Ελεονώρα Μελέτη: Η απάντηση σε χρήστη του Instagram που της είπε ότι σκ…τογέρασε

30.07.2021 / 22:54
ka 37

Ιδιαίτερα ενεργή στα social media, η Ελεονώρα Μελέτη κρατά επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αρκετές φορές, η παρουσιάστρια απαντά δημόσια στα υβριστικά μηνύματα που δέχεται και ενημερώνει τους followers της για τις απαντήσεις της.

Αυτή τη φορά, η Ελεονώρα Μελέτη δέχθηκε μήνυμα από χρήστη του Instagram ο οποίος απαντώντας σε ένα instastory της, της τόνισε ότι «σ…ατογέρασε». Η παρουσιάστρια δημοσιοποίησε το μήνυμα που δέχθηκε από τον χρήστη γράφοντας: «Αυτός θα παντρευτεί κάποια γυναίκα… και να τι θα της πει όταν εκείνη μεγαλώνει».

Σε άλλο instastory η Ελεονώρα Μελέτη ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους για τα μηνύματα που της στέλνουν. Χαρακτηριστικά, η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε: «Κορίτσια μου, πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ για τα υπέροχα μηνύματα “συμπαράστασης” μετά τη δημοσίευση του σχολίου περί “σκ…ογεράσματος”. Αυτό όμως που θέλω να τονίσω είναι ότι δέχθηκα άπειρα μηνύματα κατακραυγής του φουκαράπου έγραψε το σχόλιο, από ΑΝΤΡΕΣ και στο σημείο αυτό θέλω όλες μας να ευχαριστήσουμε όλα εκείνα τα ΑΡΣΕΝΙΚΑ που ΥΠΑΡΧΟΥΝ ανάμεσα μας, μας σέβονται και καταδικάζουν αντίστοιχες συμπεριφορές μισογυνισμού. Αν δημοσίευσα το σχόλιο του βλακέντιου δεν είναι γιατί “ασχολήθηκα” μαζί του, αλλά γιατί το σχόλιο του θίγει ένα ζήτημα που μας απασχολεί όλους πολύ.

Όλοι μεγαλώνουμε. Όλοι κάποια στιγμή θα γεράσουμε και μακάρι να γεράσουμε και να γεράσουμε καλά. Κάτι ηλίθιοι όπως ο λεγάμενος, αλλά και η πίεση που ασκούν στις γυναίκες τα φαιδρά σχόλια τους, σε συνδυασμό με τη γυναικεία φιλαρέσκεια και το φόβο προς το γήρας, είναι αυτά που μας σπρώχνουν σε γιατρούς, ενέσιμα, υαλουρονικά, παραμορφώσεις. Είναι αυτά που μας οδηγούν στο να δημιουργήσουμε λανθασμένα πρότυπα για τις ίδιες μας τις κόρες, “διδάσκοντας” πως ο χρόνος είναι κάτι κακό, μας απειλεί και μας  “ασχημαίνει”. Φτάνει κορίτσια μου. Ας φροντίζουμε τους εαυτούς μας με μέτρο και από αγάπη. Όχι από φόβο. Ας παρακαλάμε να “γεράσουμε” και ας μη φοβόμαστε να βλέπουμε τη φυσική φθορά που μας διέπει όλους. Και ας φροντίσουμε τα σημάδια που θα γράψουν πάνω μας να δείχνουν πως μεγαλώνουμε ΚΑΛΑ».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα