Ελένη Μενεγάκη σε Ελένη Τσολάκη: «Δεν το είπα ούτε στον κολλητό μου, σαν να μην σας είδα»

08.12.2023 / 22:31
pa 27

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής της την Ελένη Τσολάκη την Παρασκευή. Η παρουσιάστρια του Mega αποκάλυψε την τυχαία συνάντηση που είχε με την Ελένη Τσολάκη και τον σύζυγό της. Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη είχε συναντήσει την παρουσιάστρια του Open και τον Παύλο Πετρουλάκη σε μια ψαροταβέρνα. Τότε το ζευγάρι βρισκόταν στην αρχή της σχέσης του.

«Ελένη μου πόσα χρόνια είστε μαζί; Σας θυμάμαι ακόμα σε εκείνο το ραντεβού σε μία ψαροταβέρνα. Εγώ όλους σε ψαροταβέρνες τους πετυχαίνω, που θυμάμαι αυτό που λέμε κόλλησα: πω πω η Μενεγάκη ήρθε να καθίσει δίπλα μου; Μα μην νομίζεις και εγώ αν ήμουν στη θέση σου σε ραντεβού με έναν άνθρωπο, που δεν θα ήθελα να γίνει γνωστό και εγώ το ίδιο θα πάθαινα. Θα έλεγα: πω πω η Τσολάκη κάθισε δίπλα μου ή η τάδε;» είπε η Ελένη Μενεγάκη και πρόσθεσε:

«Εγώ το ένιωσα στο βλέμμα σου γιατί έτσι έχουν τα πράγματα. Όταν είσαι στην αρχή μιας σχέσης, δεν θέλεις να σε δούνε. Από ό,τι είδες δεν το είπα ούτε στον κολλητό μου ή στην κολλητή μου. Σαν να μην σας είδα. Δεν θα το έκανα γιατί δεν μου αρέσει. Όταν μου το είχαν κάνει κατά το παρελθόν… Πράγματα που δεν μου αρέσει να μου κάνουν, δεν τα κάνω ή τουλάχιστον προσπαθώ να μην τα κάνω».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα