Ελένη Καρακάση: “Θα γίνει χαμός στις Άγριες Μέλισσες την τρίτη σεζόν”

10.04.2021 / 23:05
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
agries_melisses_logo2-682x384

Η Ελένη Καρακάση ήταν καλεσμένη στο Έλα Χαμογέλα και φυσικά δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στις Άγριες Μέλισσες την τρίτη σεζόν και κατά πόσο θα αλλάξουν τα πράγματα.

«Όταν διαβάζω τα σενάρια λέω «δεν φαντάζεστε τι θα γίνει παρακάτω»! Δεν περίμενα ότι η Ελένη και ο Λάμπρος θα παντρεύονταν μέσα στη χρονιά, ήρθε πολύ ξαφνικό αυτό το πράγμα. Και θα δείτε και άλλα πράγματα, δεν μπορώ να σας πω αλλά γίνεται χαμός», ανέφερε αρχικά η Ελένη Καρακάση.

Για το τι ακριβώς θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες του χρόνου, η Ελένη Καρακάση είπε τα εξής: «Είναι πάρα πολύ δύσκολα να δούμε του χρόνου την ιστορία στην πολύ αρχή της, θα πρέπει να βρεις τους ηθοποιούς στην πολύ νεαρή τους ηλικία. Έγινε ένα επεισόδιο που ήταν ένα μεγάλο φλας μπακ στο 1920. Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να πας όλη σου τη σειρά στο 1920.

Νομίζω ότι θα δούμε τη φυσική συνέχεια. Χρονικά είμαστε στο 1966 και το 1967 ήρθε η Χούντα, οπότε μπαίνουμε σε ένα πολύ δυνατό κομμάτι της ελληνικής ιστορίας. Φαντάζομαι ότι, όπως έγινε και πέρυσι που κάποιοι ρόλοι που ήταν πολύ στα κόκκινα πέθαναν στις Άγριες Μέλισσες, δεν ξέρω αν θα γίνει και φέτος αλλά φαντάζομαι ότι θα έχουμε ανανέωση».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα