Ελένη Φουρέιρα: Xτυπά ξανά την ομοφοβία

04.01.2021 / 11:54
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
photo. johnny panopoulos

Στα φετινά Mad VMA, τα οποία προβλήθηκαν από τη συχνότητα του MEGA, παρακολουθήσαμε ένα θέαμα που μόνο αισιόδοξα συναισθήματα θα πρέπει να μας προκαλεί.

Το βράδυ του Σαββάτου 2/1, στα Μad VMA, τα οποία σάρωσαν σε τηλεθέαση, παρακολουθήσαμε ένα εντυπωσιακό ballroom με χορό vogue από την Ελένη Φουρέιρα, το οποία πλαισιωνόταν από την drag queen Chraja, καθώς και μέλη από το House of Kareola. Η Φουρέιρα έχει δείξει επανειλημμένα την θετική της στάση απέναντι στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, καθώς στο παρελόν είχει συμμετάσχει με την σκηνική της παρουσιά στο Athens Pride. Μπορούμε να πούμε ότι το συγκεκριμένο performance, αποτελεί ιστορική στιγμή για την ελληνική τηλεόραση, ιδίως για την prime time ζώνη.

Ακόμα, στη σκηνή μαζί με την Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε και ο Adam Khalil aka Terpsichorree, ένα μοντέλο, το οποίο έγινε γνωστό μετά από την εμφάνισή του στο φετινό GNTM.

Η σημασία του συγκεκριμένου performance στα φετινά MAD πολύ σημαντική, αν αναλογιστούμε ότι στην η ελληνική τηλεόραση έχουν λογοκριθεί (ακόμα και από το ΕΣΡ) αρκετές ΛΟΑΤΚΙ σκηνές από εκπομπές και προγράμματα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα