Ελένη Φιλίνη: Γιατί δεν κατάφερε να υιοθετήσει ένα παιδί και γιατί δεν παντρεύτηκε

02.12.2022 / 8:05
202105251004470.5437_ELENI_FILINI_2452021

Μιλώντας για την αποχή της από τον γάμο μιας και δεν ντύθηκε νύφη ποτέ, η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε το πώς η ίδια αντιλαμβάνεται τον συγκεκριμένο θεσμό ενώ μίλησε και για την άγνωστη προσπάθειά της πριν από πολλά χρόνια να υιοθετήσει ένα παιδάκι, που όμως δεν τα κατάφερε…

Με τον γάμο γιατί τελικά δεν συναντήθηκε η Ελένη Φιλίνη;

Τι σημαίνει γάμος; Γιατί δεν ήταν γάμος όλες αυτές οι σχέσεις που είχα; Δεν καταλαβαίνω. Μήπως είναι γάμος το παντρεύομαι, χωρίζω και μετά βγάζει ο ένας για τον άλλο ό,τι χολή έχει μέσα του και την πληρώνουν κάποια παιδιά; Το έχουμε δει άπειρες φορές. Εγώ δεν ήθελα να συναντηθώ με έναν τέτοιο γάμο, θεωρώ πως κάποιες σχέσεις που είχα ήταν περισσότερο γάμοι από αυτό ακριβώς που είναι ο γάμος. Αυτά τα πρέπει στη ζωή μας είναι που μας φάγανε.

Είχατε κάνει και κάποιες ενέργειες για υιοθεσία.

Ναι ένα αγοράκι το 1992. Δεν τα κατάφερα διότι δεν ήμουν παντρεμένη τότε. Υποκρισία είναι στην κοινωνία γιατί βάζουμε τα καλούπια και τις ετικέτες. Δεν κρίνουμε τον άνθρωπο αλλά κρίνουμε την ετικέτα του και την επιφάνεια. Χάσαμε την αξία μας αλλά κανένας δεν λέει τι άνθρωπος είναι ο άλλος.

Η σχέση σας με τον χρόνο;

Είναι ευλογία το να μεγαλώνω και έχω πολύ καλή σχέση με το χρόνο, θέλω να έχω άλλα τόσα χρόνια γιατί δυστυχώς βλέπουμε ανθρώπους να φεύγουν και μικροί…

Μυστικά ομορφιάς έχετε;

Η ομορφιά είναι σχετικό πράγμα. Στα 20 έχεις το πρόσωπο που σου έχει δώσει η φύση και μετά τα 50 έχεις αυτό που αξίζεις στη ζωή. Είναι σίγουρα και αυτό που κουβαλάς μέσα σου. Σίγουρα χάνεται η φρεσκάδα αλλά είναι κυρίως το μέσα μας. Τα μυστικά είναι να έχεις αρμονία και να μην κάνεις καταχρήσεις. Δεν φτάνει η κρέμα από μόνη της γιατί αν δεν είσαι μέσα σου καλά αυτό θα φανεί.

Λάβατε και τα μεγάλα κασέ της τηλεόρασης;

Δεν ξέρω τι είναι αυτό. Ποτέ δεν ακριβοπληρώθηκα εγώ. Ακούω κάτι ποσά και λέω τώρα με κόροϊδεύουν; Όχι εγώ δεν ήμουν μέσα στα μεγάλα κασέ. Δεν υπήρξα ακριβοπληρωμένη, αλλά πιστεύω γενικά ότι ο καλλιτέχνης δεν μπορεί να παζαρέψει τον εαυτό του. Δεν πρέπει να ασχολείται ο καλλιτέχνης με αυτό το κομμάτι. Μόνο ο έμπορος μπορεί να παζαρέψει. Πόσο κοστίζει και τελικά τι τιμή υπάρχει για την πώληση της ψυχής μου; Δεν υπάρχει τιμή. Δεν είναι όλα χρήμα. Έλεος.

Πηγή: Λοιπόν

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα