Ελένη Χατζίδου για Ιωάννα Τούνη: “Έχω βαρεθεί με τους πολυξερήδηδες που γνωρίζουν καλύτερα από εσένα”

07.02.2023 / 18:00
touni_xatzidou

Κάποιες φωτογραφίες με τον ενός μηνός γιο τους στα χιόνια κοινοποίησαν στο Instagram η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ωστόσο, οι δυο τους δέχθηκαν πολλά αρνητικά σχόλια στα social media καθώς έβγαλαν το μωράκι τους έξω στο κρύο. Το θέμα σχολιάστηκε στην εκπομπή  “Breakfast at Star” και η Ελένη Χατζίδου τόνισε πως οι γονείς ξέρουν καλύτερα αποό όλους να φροντίσουν το παιδάκι τους. 

«Καλά έκαναν. Ξέρουν να φροντίσουν το παιδί τους. Και καλά πρέπει να κάτσεις μέσα 40 μέρες. Έχω βαρεθεί με τους πολυξερήδηδες που γνωρίζουν καλύτερα από εσένα σε ποιον μήνα μπορείς να κάνεις γυμναστική, πότε πρέπει να σταματήσεις να θηλάζεις και αν πρέπει να θηλάσεις, πότε πρέπει να σαραντήσεις και γιατί βγήκες» είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου να συμπληρώνει:

«Άλλο να σχολιάσουν και άλλο να σε κατακρίνουν. Εγώ μπαίνω και στη θέση του Δημήτρη, ο οποίος αναγκάστηκε να απαντήσει με έρευνα από επιστήμονα. Κάτι έπρεπε να πει».

«Είναι δημόσια πρόσωπα. Το θέμα είναι πώς λες κάτι. Φαντάζομαι ότι τα σχόλια ήταν άσχημα και αρνητικά. Ρωτήστε αν θέλετε να μάθετε τόσο πολύ», συνέχισε η Ελένη Χατζίδου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα