Έλενα Χριστοπούλου για Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Μου τα έλεγε κι έκλαιγε πολύ»

10.03.2021 / 15:24
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
elena

Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων μίλησε για το κίνημα του ελληνικού «MeToo». Η Έλενα Χριστοπούλου σημείωσε πως παρατηρεί τη μεγαλύτερη κοινωνική ήττα που έχει ζήσει ποτέ.

«Νομίζω ότι πρέπει να αλλάξει όλο από μέσα μας. Έκαναν πολύ καλά οι γυναίκες που βγήκαν και άντρες αν ζουν το ίδιο θα κάνουν καλά να βγουν να το πουν. Δε μπορεί κανένας να φέρεται έτσι σε κανέναν άνθρωπο…» ανέφερε αρχικά. Στη συνέχεια μίλησε για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου με την οποία συνεργάζονται, λέγοντας:

«Δεν γνώριζα για την ιστορία της Πηνελόπης, την έμαθα πολύ αργότερα. Συνεργαζόμαστε με την Πηνελόπη 1.5 χρόνο οπότε μοιραία δε ξέρω τι της έχει συμβεί στο παρελθόν. Κάποια πράγματα τα έχουμε πει πρόσφατα και πριν τις εξελίξεις. Εγώ είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Και εκείνη όταν ήταν καθήμενη στον καναπέ μου και έκλαιγε πολύ, είπα “Παναγία μου τώρα τι θα γίνει”. Πραγματικά δεν ήξερα τι να της πω.

Σαν άνθρωπος και σαν μάνα δυο παιδιών φυσικά και είχε φόβο γιατί όλες έχουμε φόβο. Με αυτό έχουμε μεγαλώσει… Η Πηνελόπη και όλες οι γυναίκες που μίλησαν παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο και θέλω να μην ξεχαστεί και να πληρώσουν αυτοί που πρέπει να πληρώσουν» είπε χαρακτηριστικά.

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε και για την τηλεόραση και αν θα μπορούσε να παρουσιάσει μια πρωινή εκπομπή. «Τα πάντα θα μπορούσα να κάνω. Μια ζωντανή εκπομπή έχει πολλά πράγματα από πίσω, ομάδα και συνεργάτες. Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ. Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που κάνουν αυτή τη δουλειά πολύ επιτυχημένα. Το μόνο που δεν θα έκαναν θα ήταν να ασχολούμαι με την κλειδαρότρυπα».

Αναφέρθηκε ακόμα και στον τρόπο που τοποθετείτε απέναντι σε δύσκολες καταστάσεις. «Δεν μπορούμε να σκύβουμε το κεφάλι, δεν μπορούμε να λυγίζουμε, αλλά να σηκωνόμαστε με μεγαλύτερη φόρα» είπε σχετικά.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα