Έκτακτο – Τσίπρας: Αναλαμβάνω ακέραια την ευθύνη της ήττας

23.05.2023 / 11:39
ka 30

Στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών. εξερχόμενος του προεδρικού Μεγάρου ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε στους δημοσιογράφους πως η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές ήταν ένα απρόσμενο οδυνηρό σοκ.

«Οπως γνωρίζετε δεν κράτησα τη διερευνητική εντολή δεδομένου ότι δεν προκύπτει σχηματισμός κυβέρνησης μία σημαντική αλλαγή του τρόπου που κυβερνάται η χώρα χάθηκε πριν τις εκλογές.
Δεν έχω κανένα λόγο να κρύψω ότι το αποτέλεσμα είναι ένα οδυνηρό σοκ.

Απρόσμενα οδυνηρό ακόμα και για όσους ψήφισαν τη ΝΔ. Ενδεχομένως υπάρχουν συσχετισμοί που θα δημιουργήσουν συνθήκες ασφυκτικές για τη Δημοκρατία με μία κυβέρνηση που δεν σέβεται τη Δημοκρατία. Συνεπώς αυτό είναι το μεγάλο ζήτημα.
Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να σταθούμε απέναντι. Στις νίκες υπάρχουν πολλοί υπεύθυνοι, στις ήττες ένας. Αναλαμβάνω ακέραια τη ευθύνη και αυτό σημαίνει ότι στέκομαι και δίνω τη μάχη. Αναλαμβάνω την ευθύνη να ζητήσω συγγνώμη από τους ανθρώπους που πληγώσαμε. Θα δώσουμε μαζί τη μάχη για να μην έχουμε μία παντοδύναμη ηγεμονική κυβέρνηση».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα