Εκστρατεία ενημέρωσης για τα εμβόλια από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

02.08.2021 / 13:33
20210802 ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (1)

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιεί μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης του πληθυσμού για την αδιαμφισβήτητη αξία και αναγκαιότητα του εμβολιασμού κατά του Covid-19.

Στο πλαίσιο αυτό, από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας και αρμόδιου για θέματα υγείας, Χαράλαμπου Μπονάνου, ξεκίνησε η διανομή επικοινωνιακού υλικού σε όλους τους πολίτες της Περιφέρειας. Έτσι, τις επόμενες μέρες, σε όλες τις παραλίες της Δυτικής Ελλάδας, θα διανεμηθεί υλικό που θα ενημερώνει τους πολίτες για τα εμβόλια και θα τους προτρέπει να εμβολιαστούν προκειμένου να χτίσουμε όλοι μαζί το «τείχος ανοσίας».

Ο κ. Μπονάνος, με την ευκαιρία αυτή σημειώνει: «Εμβολιαζόμαστε γιατί νοιαζόμαστε. Αυτό είναι το σύνθημα της εκστρατείας μας, που έχει ως στόχο να στηρίξει την προσπάθεια των αρμόδιων φορέων και της πλειοψηφίας των πολιτών στη χώρα μας, να θωρακιστεί η κοινωνία και το σύστημα Υγείας. Με χαρά οι νέοι μας θα μεταφέρουν το μεγάλο αυτό  μήνυμα  αφού ο εμβολιασμός είναι η  μόνη επιλογή απέναντι στον εφιάλτη της πανδημίας».

Εκστρατεία ενημέρωσης για τα εμβόλια από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας 2

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα