Εκνευρισμός Εξαδάκτυλου για τη μουσική στην εστίαση: Να ρωτήσουν τους 760 διασωληνωμένους

06.05.2021 / 14:15
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
estiasi-ekso-arthro

Εκνευρισμένος σχετικά με τη συζήτηση που έχει προκύψει για την επιστροφή της μουσικής στην εστίαση εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ και ερωτώμενος σχετικά.

«Αυτό το θέμα έχει πάρει μια διάσταση πολύ δυσανάλογη. Αναρωτιέμαι πώς ακούγεται αυτό το ερώτημα στους 5000 ανθρώπους που νοσηλεύονται και στις 5000 οικογένειες που ανησυχούν. Πώς ακούγεται στους 760 ανθρώπους που είναι διασωληνωμένοι και δίνουν τη μάχη λεπτό προς λεπτό για τη ζωή τους και πως ακούγεται στους χιλιάδες νοσηλευτές και γιατρούς. Ακούγεται παράταιρο. Είναι απολύτως κατανοητό πως όσο πιο δυνατά μιλούμε τόσο πιο μακριά πηγαίνουν τα σταγονίδια και είναι απολύτως κατανοητό πως όσο μεγαλύτερος είναι ο οποιοσδήποτε ήχος τόσο πιο δυνατά μιλούμε».

Ο πρόεδρος του ΠΙΣ, ερωτώμενος σχετικά με την απόφαση να μην ανοίξουν οι παιδικοί σταθμοί, τόνισε πως «Δεδομένου ότι η βρετανική μετάλλαξη που είναι η κυρίαρχη μορφή του ιού στη χώρα μας μεταδίδεται έντονα στα μικρά παιδιά, περιμένουμε να έχουμε λίγο περισσότερα στοιχεία για να αποφασίσουμε γι αυτό το θέμα» αφήνοντας να εννοηθεί πως σχετική απόφαση θα υπάρξει μετά τις 20 Μαΐου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα