Εκλογή Νέου Δ/Σ στο Ινστιτούτο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας

06.12.2021 / 13:29
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
zaimis-e1601569598558

Δημιουργήθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Ινστιτούτο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακoίνωση από την Περιφέρεια:

“Το Νοέμβριο συγκροτήθηκε σε σώμα το Σωματείο με την επωνυμία «Ινστιτούτο Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδας». Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου επανεξελέγη ο έγκριτος δημοσιογράφος Αθανάσιος Παπανδρόπουλος ενώ αντιπρόεδροι ορίστηκαν ο Πέτρος Μαντάς, Αρχιτέκτων-μηχανικός και επιχειρηματίας και ο Αριστείδης Βάβαλης, σύμβουλος επενδύσεων. Στη θέση του Γενικού Γραμματέα παρέμεινε ο Φωκίων Ζαΐμης, σύμβουλος επιχειρήσεων-επιχειρηματίας.

Ηχηρά ονόματα απαρτίζουν επίσης τα μέλη του ΙΝ.Α.Δ.Ε όπως μεταξύ άλλων o Παναγιώτης Καραγιάννης, τραπεζικός και Ταμίας του Ινστιτούτου, o Δημήτρης Πελέκης, δικηγόρος, o Χρήστος Καραμάρκος, τέως Στέλεχος Ε.Ε. ,o Ηρακλής Ρούπας, Οικονομολόγος και o Μάριος Πραπόπουλος, επιχειρηματίας.

Μέσα από την δημιουργία ενός πλαισίου ανάλυσης, με την οργάνωση δημοσίων συζητήσεων και συναφών εκδηλώσεων ενημέρωσης, το ΙΝ.Α.Δ.Ε. στοχεύει στην επεξεργασία και μελέτη οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων που απασχολούν τον πολίτη και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος αλλά και γενικότερα θέματα περιφερειακής ανάπτυξης.

Πρωταρχική προτεραιότητά του αποτελεί η βελτίωση του επιπέδου ζωής των πολιτών, μέσω της ανάπτυξης μιας υγιούς και βιώσιμης οικονομικής δραστηριότητας σε συνδυασμό με την αναβάθμιση του πολιτιστικού και εκπαιδευτικού επιπέδου.

Η διάρκεια θητείας του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι Διετής.”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα