Έκλεψε το Ι.Χ. του θείου του και το χρησιμοποίησε σε κλοπή

22.06.2021 / 11:30
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
car_theft

Ο ίδιος ο θείος του παρέδωσε στην Αστυνομία έναν ανήλικο που έκλεψε το αυτοκίνητό του χωρίς να του το πει, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, έβαλε μέσα δυο Ρομά φίλους του και ξεκίνησαν για να διαρρήξουν και να κλέψουν άλλα οχήματα στο Ηράκλειο!

Ο 17χρονος αλλοδαπός και οι δυο φίλοι του πήγαν σε ένα σημείο κοντά στην περιοχή όπου κατοικεί, άρπαξαν από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο ένα σακίδιο το οποίο περιείχε 950 ευρώ και διάφορα έγγραφα και επιχείρησαν να κλέψουν άλλο ένα αυτοκίνητο. Όμως, έγιναν αντιληπτοί από περίοικους που συγκράτησαν τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν.

Ο νόμιμος ιδιοκτήτης του έπαθε σοκ, όταν τον επισκέφθηκαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ηρακλείου και του είπαν ότι το αυτοκίνητο είχε χρησιμοποιηθεί σε κλοπή. Αφού τους διαβεβαίωσε ότι εκείνος δεν το είχε κινήσει, κατάλαβε ότι το είχε πάρει ο ανήλικος ανιψιός του κι έτσι τον άρπαξε από το… αυτί και τον οδήγησε στο τμήμα! Ο 17χρονος παραδέχθηκε την κλοπή, ζήτησε συγνώμη και ισχυρίστηκε ότι οι φίλοι του τον παρακίνησαν να κλέψει το αυτοκίνητο του θείου του. Ωστόσο, ούτε αυτός ούτε οι δύο Ρομά απέφυγαν την παραπομπή στην δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα