Έκκληση βοήθειας για 14χρονο μαθητή – Πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα, χρειάζεται 35.000 ευρώ

05.12.2022 / 10:54
fa 30

Ένας 14χρονος μαθητής του 1ου Γυμνασίου Ηρακλείου (Καπετανακειου) έχει άμεση ανάγκη να χειρουργηθεί και απαιτείται η συγκέντρωση ενός μεγάλου χρηματικού ποσού.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του σχολείου, ο μαθητής πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση οπίσθιας σπονδυλοδεσίας εντός του Δεκεμβρίου.

Το ποσό που πρέπει να συγκεντρωθεί υπολογίζεται σε περίπου 35.000 ευρώ αλλά τα έξοδα είναι υπέρογκα για την οικογένεια που πρέπει, με κάθε τρόπο, να σώσει το παιδί της.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, εκτός από την προσφορά σε τραπεζικό λογαριασμό ο οποίος αναφέρεται στην ανακοίνωση του 1ου Γυμνασίου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, καλεί όλους στο σχολείο την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, όπου θα μπορεί, όποιος επιθυμεί, να συνεισφέρει με όποιο ποσό θέλει. Ανάλογες προσπάθειες κάνουν και οι σύλλογοι γονέων άλλων σχολείων του Ηρακλείου.

Στο έγγραφο του σχολείου αναφέρεται ότι «Τα έξοδα είναι υπέρογκα για την οικογένεια, που δίνει αγώνα προκειμένου να σώσει το παιδί της. Το ποσό που άμεσα θα πρέπει να συγκεντρωθεί είναι περίπου 35.000 ευρώ. Η οικογένεια του μαθητή παρακαλεί για την όποια δυνατή βοήθεια μπορεί να συγκεντρωθεί».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα