Έκκληση Πατούλη στους ιδιώτες γιατρούς να συμβάλουν στη μάχη κατά του κορωνοϊού

10.03.2021 / 20:24
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
γκο 10

Έκκληση έκανε ο Γιώργος Πατούλης, ο οποίος ξεκίνησε λέγοντας πως «ο ΙΣΑ έκανε κάλεσμα χθες στους ιδιώτες γιατρούς να συμβάλλουν με την δική τους προσπάθεια στην εθνική προσπάθεια, η οποία είναι ο ασθενής, ο πολίτης και η υγεία του.

Όπως σωστά ειπώθηκε πριν, δεν υπάρχει δημόσιος και ιδιωτικός λειτουργός. Υπάρχει λειτουργός. Υπάρχει γιατρός. Και σ’ αυτό το κάλεσμα, όλοι θα πρέπει να βάλουμε πλάτη».

Και συνέχισε: «Προφανώς, η πρωτοβάθμια περίθαλψη ήδη έχει βάλει πλάτη, συμβάλλοντας σαν ανάχωμα στους νοσοκομειακούς γιατρούς που έδωσαν την μεγάλη μάχη και που εκεί τα χρόνια περιστατικά αντιμετωπίστηκαν πριν την δική τους παρέμβαση στο νοσοκομείο κι αυτό τιμάται.

Σήμερα πρέπει να δώσουμε ακόμα μία μάχη και μια ένδειξη. Την ένδειξη της συμμετοχής σ’ αυτό το εθνικό κάλεσμα. Γι’ αυτό σαν πρόεδρος του ΙΣΑ, καλώ όλους τους συναδέλφους μου, έχοντας υπόψιν τον όρκο του Ιπποκράτη, να δώσουξν το ηχηρό παρών και είμαι σίγουρος ότι θα το δώσουν».

Ο Γιώργος Πατούλης είπε από την πλευρά του πως η Αττική βρίσκεται στο «κόκκινο», ζητώντας ξανά να «δώσουμε όλοι το παρών» και τονίζοντας πως ήδη δεκάδες ιδιώτες γιατροί έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα, εκφράζοντας παράλληλα την σιγουριά πως θα αυξηθούν στην πορεία.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα