Εκδήλωση ΟΕΕΣΠ & ΕΕΣΠ στο 23ο FORUM Ανάπτυξης με θέμα: Covid & post Covid-19. Η Επόμενη μέρα μετά την πανδημία

01.12.2020 / 10:13
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
koronoios

Η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π.) σε συνεργασία με τον Εμπορικό & Εισαγωγικό Σύλλογο Πατρών (ΕΕΣΠ) συμμετείχαν στο 23ο FORUM Ανάπτυξης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020 διαδικτυακά αυτή την χρονιά, λόγω των ειδικών συνθηκών που επιβάλλει ο κορωνοϊός, υπό την αιγίδα της εφημερίδας «Σύμβουλος Επιχειρήσεων». Το θέμα της διαδικτυακής εκδήλωσης ήταν: Covid & post Covid-19. Η επόμενη μέρα μετά την πανδημία.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι ομιλητές αναφέρθηκαν στο οξύ οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι μικρές και οι πολύ μικρές επιχειρήσεις λόγω της κρίσης που προέκυψε από την πανδημία του κορωνοϊού. Επίσης τόνισαν ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εφησυχαστούμε ούτε σαν πολίτες – επιχειρηματίες αλλά ούτε και σαν κράτος και εκείνο που προέχει είναι η άμεση λήψη αποφάσεων και μέτρων προκειμένου να καταφέρουμε να δούμε την επόμενη μέρα με αναπτυξιακές και όχι δυσοίωνες προοπτικές. Αξίζει ακόμα να σημειωθεί ότι ακούστηκαν από όλους τους ομιλητές ουσιαστικές προτάσεις και απόψεις, όπως για παράδειγμα σχετικά με το θέμα του νέου πτωχευτικού κώδικα και του νέου ασφαλιστικού νόμου, τον ψηφιακό μετασχηματισμό, τις νέες καταναλωτικές συνήθειες, το ηλεκτρονικό εμπόριο και το ηλεκτρονικό μάρκετινγκ, την πράσινη ανάπτυξη, τις εφαρμογές της κοινωνικής καινοτομίας στο τοπικό εμπόριο και τα κοινά ηλεκτρονικά καταστήματα που στόχο έχουν το μοίρασμα του κόστους λειτουργίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους εκλεκτούς συμμετέχοντες, ομιλητές και συντονιστές για την πολύτιμη συμβολή τους. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κ. Διονύση Τεμπονέρα (Νομικό- Εργατολόγο), τον κ. Γιώργο Παππά (Οικονομολόγο – Πρόεδρο Οικονομικού Επιμελητήριου Δυτικής Ελλάδας), τον κ. Προκόπη Θεοδωρίδη (Αναπλ. Καθηγητή Μάρκετινγκ – Πρόεδρο Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων, Πανεπιστημίου Πατρών), τον κ. Δημήτρη Γκίκα (IT Engineer / Digital Marketing Expert. Digital Marketing [email protected] Digital Experience, Researcher, University of Patras) και την κα. Έλενα Καλημέρη (Νομικό – community manager impact hub Athens) που αποδέχτηκαν την πρότασή μας και για τις εξαιρετικές  παρουσιάσεις τους στην διαδικτυακή εκδήλωσή μας. Τέλος, ευχαριστούμε  τον κ. Παναγιώτη Γιαλένιο εκδότη της εφημερίδας «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» για την άψογη διοργάνωση και την άμεση συνεργασία.

Η Ο.Ε.ΕΣ.Π. και ο ΕΕΣΠ θα συνεχίσουν να λαμβάνουν σειρά πρωτοβουλιών για την ενημέρωση των συναδέλφων, την ευαισθητοποίηση του καταναλωτικού κοινού, την προώθηση καινοτόμων ιδεών και δράσεων καθώς και την διεκδίκηση μέτρων στήριξης της τοπικής αγοράς και κοινωνίας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα