Εκδήλωση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Σύλλογο Ρευματοπαθών Πάτρας

24.02.2022 / 14:15
20200615_X MPONANOS-6

Μια ακόμα εκδήλωση από την  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η οποία  σε συνεργασία με το Σύλλογο Ρευματοπαθών Πάτρας με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για  ζητήματα που αφορούν την ευπαθή ομάδα των Ρευματοπαθών και γενικώς των χρόνια πασχόντων ασθενών, πραγματοποιεί  υβριδική (εξ’αποστάσεως και διά ζώσης) ενημερωτική  ημερίδα με θέμα:

«2020 – 2022 : Το αποτύπωμα του Covid 19 στη ζωή και την υγεία»

Στην εκδήλωση που  αφιερώνεται στη μνήμη της Ουρανίας Σκαμπαρδώνη, μέλος του Συλλόγου Ρευματοπαθών Πάτρας, θα μιλήσουν έγκριτοι επιστήμονες για την επίδραση της πανδημίας στην σωματική και ψυχολογική  υγεία των πολιτών, με ιδιαίτερη έμφαση στους ασθενείς με χρόνια νοσήματα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου και ώρα 17:30 στο ξενοδοχείο «MY WAY HOTEL», ενώ θα προβάλλεται και μέσω του συνδέσμου https://youtu.be/lPqQNa_qQrw

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα δημόσιας υγείας, Χαράλαμπος Μπονάνος δήλωσε σχετικά: «Η  πανδημία του κορωνοϊού μοιάζει να δοκιμάζει ακόμα περισσότερο σήμερα μετά από δύο χρόνια τις αντοχές του υγειονομικού μας συστήματος αλλά και της κοινωνίας εν γένει. Ο κορωνοϊός έθεσε τους δικούς του κανόνες, αυτός προσδιόρισε την άμυνά μας, αυτός μετέβαλε την κανονικότητά μας , ανέτρεψε συνήθειες και παραδόσεις. Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι η μοναδική λύση για να ξεφύγουμε από αυτό τον εφιάλτη είναι ο εμβολιασμός. Ακολουθούμε την αλήθεια της επιστήμης και όχι την παραπληροφόρηση ενός δικτύου που στηρίζεται σε σκοπιμότητες, και επιδεικνύουμε ενσυνείδητη υποταγή στην κοινωνική αλληλεγγύη, στην άσκηση υπευθυνότητας, και στην ανάδειξη των αντανακλαστικών μιας υπεύθυνης κοινωνίας».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα