Εκ νέου υποψήφιος ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος με τον Μυλωνά

24.08.2023 / 16:44
image_6483441

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Η εκ νέου υποψηφιότητά μου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στηρίζεται σε μια πάγια εκτίμηση καθώς και σε μια στέρεη βεβαιότητα», ανέφερε σε σχετική του δήλωση ο αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Παλαιολόγος.  

Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος συμπλήρωσε το συλλογισμό του υπογραμμίζοντας τα εξής: «Εκτιμώ ότι με Δήμαρχο το Σπύρο Μυλωνά, στη διάρκεια της επόμενης θητείας μας, ο Δήμος μπορεί να κινηθεί αποφασιστικά σε μια αναπτυξιακή πορεία.  Ταυτόχρονα καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου παίζει το γεγονός της έντιμης διαχείρισης στη διάρκεια της προηγούμενης τετραετίας».  

«Ο Κωνσταντίνος ανήκει στη νέα γενιά των προσώπων της αυτοδιοίκησης στο Δήμο μας. Η συνεργασία μαζί του στα χρόνια που πέρασα ήταν γόνιμη ενώ είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω τις διοικητικές και πολιτικές του ικανότητες. Κωνσταντίνε χαίρομαι που θα δώσουμε μαζί αυτή τη νικηφόρα εκλογική μάχη», ανέφερε στη δική του δήλωση ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς. 

Ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος είναι αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πράσινου και Περιβάλλοντος. Είναι επίσης διευθυντής στον αγροτικό Συνεταιρισμό Σαγεΐκων ενώ έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του ΣΥΔΙΣΑ καθώς και ειδικός συνεργάτης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.  Έχει σπουδάσει στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών όπου ολοκλήρωσε και τις μεταπτυχιακές του σπουδές. Είναι παντρεμένος με την Έλενα Γκοτσοπούλου και έχουν ένα παιδί. 

Ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Δημοτική ενότητα Μόβρης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα