Παρασκευή, 3.02.2023, 12:37 μμ

Εισβολή στην Ουκρανία: Παραμένει εγκλωβισμένος ο Ηλείος Κώστας Λιακόπουλος – Τι ειπε στον Max ο πατέρας του

02.03.2022 / 9:35
Liakopoulos_Kostas

«Καλά, ασφαλής αλλά χωρίς την δυνατότητα να φύγει από το σημείο όπου κρύβεται μαζί με την οικογένεια του είναι ο Ηλείος Κώστας Λιακόπουλος ο οποίος είναι εγκλωβισμένος στην Ουκρανία ενώ οι βομβαρδισμοί συνεχίζονται» σημείωσε το πρωί ο πατέρας του Χρήστος μιλώντας στον Max Fm και την εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου «Πράσινο, κόκκινο σε γαλάζιο φόντο»

Όπως δήλωσε ο κ. Χρήστος Λιακόπουλος οι εντάσεις κλιμακώνονται και οι εχθροπραξίες ενώ ο γιός του έχει στείλει αλλεπάλληλα email με τα οποία ενημερώνει την ελληνική πλευρά για τα νέα δεδομένα σε ότι αφορά στην μετακίνηση των ελλήνων που παραμένουν εγκλωβισμένοι εντός του μετώπου.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο κ. Λιακόπουλος ο γιός του Κώστας μαζί με την οικογένεια του δεν μπορεί να ενσωματωθεί στη μεγάλη αυτοκινητοπομπή που ξεκινά σήμερα από τη Μαριούπολη μέσω της οποία αναμένεται να απομακρυνθούν δεκάδες έλληνες ομογενείς καθώς και δημοσιογράφοι αφού πλέον το προξενείο στη Μαριούπολη εκκενώνεται.

Μοναδική τους ελπίδα σύμφωνα με τον κ. Χρήστο Λιακόπουλο είναι κάποια λεωφορεία τα οποία πρόκειται να φύγουν σε 2 ημέρες και αναμένεται να περάσουν και από το σημείο που κρύβεται ο Ηλείος εγκλωβισμένος χωρίς ωστόσο να έχει κλειδώσει αυτή η νέα προσπάθεια μετακίνησης ομογενών από τα σημεία των βομβαρδισμών.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα