Ειρήνη Κολιδά: «Η κακοποιητική συμπεριφορά που έζησα στην προσωπική μου ζωή με έκανε να ασχοληθώ με τη ζωγραφική»

31.05.2023 / 19:25
irini-kolida2

Η Ειρήνη Κολιδά την οποία γνωρίσαμε το 2017 μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να ασχολείται με τη ζωγραφική και όπως αποκάλυψε στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” όπου βρέθηκε καλεσμένη σήμερα το πρωί, ότι η ενασχόλησή της αυτή προέκυψε έπειτα από στιγμές κακοποιητικής συμπεριφοράς που έζησε στην προσωπική της ζωή.

«Για να μπορέσει κάποιος να πάρει έμπνευση και να δημιουργήσει, συνήθως συμβαίνει κάτι που δεν είναι ωραίο. Οι δικές μου πληγές που αναφέρω, προέρχονται από στιγμές που έχω ζήσει κακοποιητικής συμπεριφοράς. Οι στιγμές αυτές μου δώσανε το έναυσμα να ξεκινήσω. Τη ζωγραφική εγώ τη χρησιμοποιώ σαν αγχολυτικό, με ηρεμεί και με πάει σε άλλο mood…

Αυτές οι κακοποιητικές συμπεριφορές δεν προέρχονται από την επαγγελματική ζωή μου αλλά από την προσωπική και από πράγματα που αντιλαμβάνομαι ότι συμβαίνουν γύρω μου. Χωρίς να γίνω συγκεκριμένη, όταν βρίσκεσαι σε μια κατάσταση και είσαι μέσα σε αυτή και τη βιώνεις, δεν το καταλαβαίνεις. Αν κάποιος σε τραβήξει για λίγο απ’ έξω και το δεις, τότε καταλαβαίνεις τι μπορεί να συμβαίνει γενικά τριγύρω σου και σιγά σιγά αν έχεις τη δύναμη φεύγεις από αυτό.

Εμένα από αυτό με τράβηξε ο εαυτός μου και κάποιες φίλες που έχω που είναι πολύ κοντά μου, Το ξεπέρασα μόνη μου μέσω της ζωγραφικής» ανέφερε η Ειρήνη Κολιδά.

«Με τον γιο μου, τον Αλέξανδρο τα συζητάω όλα γιατί θέλω να είναι ένα παιδί που πατάει στα πόδια του και έχει γνώση των πραγμάτων, δε θα είναι σε ένα συννεφάκι που θα είμαστε μόνο καλά και ευτυχισμένοι…» είπε σε άλλο σημείο για τον γιο της στον οποίο έχει μιλήσει ανοιχτά για όσα την οδήγησαν να στραφεί προς τη ζωγραφική

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα