“Είμαστε μια γροθιά…” – Μιλούν για φοροληστεία οι ιδιοκτήτες περιπτέρων της Πάτρας

05.12.2023 / 20:41
fa 45

Αποφασισμένοι να μην αφήσουν να περάσει το φορολογικό νομοσχέδιο δηλώνουν οι ιδιοκτήτες περιπτέρων της Πάτρας, τονίζοντας ότι πρόκειται για μια φορολογική επιδρομή της κυβέρνησης στον κλάδο τους.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ένωσης ιδιοκτήτων περιπτέρων Πάτρας Παναγιώτης Ταλαγάνης, μιλώντας στον Max Fm και στην Δήμητρα Μπαλαφούτη,  η συμμετοχή στην απεργία που κάνει ο κλάδος είναι στο 100%.

«Είμαστε 96 περίπτερα στην Πάτρα και τα 96 είμαστε κλειστά» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Πάνε ενωμένοι σαν μια γροθιά για να διεκδικήσουμε το δίκιο μας. Αυτό που κάνει η κυβέρνηση στον κλάδο μας είναι φοροληστεία και αυτό θα πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος.

Δουλεύουμε 18 και 20 ώρες την ημέρα για ένα μεροκάματο και με βάση τα όσα ορίζει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, δεν θέλει απλά να μας κλείσει, αλλά να μας αφανίσει. Δουλεύουμε για 8 και 9 χιλιάρικα το χρόνο, την στιγμή που η κίνηση στο περίπτερο έχει πέσει κατά 90% τα τελευταία έτη και πλέον θα δουλεύουμε για 3 και 4 χιλιάδες. Δεν θα το αφήσουν να περάσει αυτό και σκεφτόμαστε ακόμα και τη νομική οδό. Είναι φοροληστεία»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα