“Είχα την αίσθηση ότι ο Κοντιζάς δεν με συμπαθεί, πραγματικά μου την έλεγε”

29.05.2023 / 9:01
KONTIZAS_copy_54

Ο Γιώργος Πορφύρης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής «OPEN Weekend» και την δημοσιογράφο Βίκυ Δέτσικα.

Μέσα σε όλα ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής αναφέρθηκε στην αποχώρησή του αλλά και στον Σωτήρη Κοντιζά ο οποίος είχε την αίσθηση ότι δεν τον συμπαθούσε.

Masterchef – Όσα είπε ο Γιώργος Πορφύρης
«Έφτασα μέχρι την πεντάδα, κάναμε άλλη μία προσπάθεια φέτος στο MasterChef. Εννοείται πως ήταν πολύ πιο δύσκολο, από την πρώτη φορά, πολύ πιο πιεστική η διαδικασία. Πέρα από τους παλιούς παίκτες, που γνωριζόμασταν οι περισσότεροι, είχαμε πολύ πιο διαφορετική σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά. Δηλαδή ήμασταν πιο ανοιχτοί και φιλικοί. Τα παιδιά μπήκαν λίγο πιο σκληρά γιατί φαντάζομαι ότι δεν τους άρεσε το γεγονός ότι άλλαξε το παιχνίδι φέτος. Αυτό τουλάχιστον κατάλαβα εγώ από την συμπεριφορά τους» είπε αρχικά ο Γιώργος Πορφύρης.

Στη συνέχεια ο ίδιος συμπλήρωσε: «Κάποιοι το έφτασαν μέχρι το τέρμα, κάποιοι χαλάρωσαν και ηρέμησαν και το απόλαυσαν. Υπάρχουν όμως και τρεις, τέσσερις που το έφτασαν μέχρι και την τελευταία στιγμή πιστεύοντας ότι εμείς φταίμε που μπήκαμε στο παιχνίδι και πήραμε μια δεύτερη ευκαιρία».

«Φέτος κάναμε λίγη πλάκα με τον Κοντιζά γιατί είχα την αίσθηση ότι δεν με συμπαθεί. Ήταν από τους μόνους που πραγματικά μου την έλεγε, δεν ξέρω αν είναι δίκαιος ή το έκανε για να με κάνει καλύτερο. Απλά ήταν έτσι το αστείο της χρονιάς αυτό για μένα τουλάχιστον» ανέφερε ο Γιώργος Πορφύρης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα