Παρασκευή, 17.09.2021, 6:01 πμ

Εγκρίθηκε ο απολογισμός στην ΕΟΚ-Σε εξέλιξη οι εκλογές

12.09.2021 / 20:41
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
eok

Οι οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της ΕΟΚ εγκρίθηκε και λίγο μετά τις 15:00 άρχισε η διαδικασία των εκλογών, που θα ολοκληρωθεί στις 19:00 – Μετά τις 20:00 τα αποτελέσματα
Η Γενική Συνέλευση της ΕΟΚ που έγινε ηλεκτρονικά ενέκρινε τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης κι αφού υπήρξαν και οι τοποθετήσεις των τριών υποψηφίων, Βαγγέλη Λιόλιου, Άγγελου Παπανικολάου και Παναγιώτη Φασούλα, λίγο μετά τις 15:00 άρχισε η διαδικασία των εκλογών.

Τα εγγεγραμμένα σωματεία, που (βάσει και των αποφάσεων του Πρωτοδικείου) έχουν δικαίωμα εκλέγειν, είναι 628 και αναμένεται η συντριπτική πλειονότητα αυτών να ασκήσει το δικαίωμά του. Οι εκλογές γίνονται με το ηλεκτρινό σύστημα «Ζεύς» και οι… κάλπες θα κλείσουν στις 19:00.

Θα ακολουθήσει η ψηφοφορία για τον εκπρόσωπο της ΕΟΚ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, με υποψηφίους τους Βαγγέλη Λιόλιο, Ευθύμη Ρεντζιά και Τάκη Τσαγκρώνη.

Τα αποτελέσματα των εκλογών αναμένονται κατά τις 20:00. Θα προκύψει ένα νέο ΔΣ αποτελούμενο με 17 μέλη, το οποίο θα συσταθεί εγκαίρως σε σώμα και θα διαδεχτεί τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και την προσωρινή διοίκηση της ομοσπονδίας.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα