Έγκλημα στη Δάφνη: «Δεν ήξερα τι έκανα θόλωσα»

03.08.2021 / 20:42
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 21

Συντετριμμένος, “διαλυμένος” ψυχικά και μετανιωμένος», εμφανίστηκε ενώπιον του ανακριτή ο 40χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία της άτυχης συζύγου του στη Δάφνη.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος μετά την απολογία του προφυλακίστηκε, επιχείρησε να πείσει πως «θόλωσε» όταν επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες του ότι η γυναίκα που αγαπούσε 20 περίπου χρόνια μετά την γνωριμία τους τον απάτησε «με χυδαίο τρόπο». Μάλιστα, για να επιβεβαιώσει τον ισχυρισμό του προσκόμισε στη δικαιοσύνη usb με 509 «ερωτικές συνομιλίες» που κατεγράφησαν σε κοριό με τον οποίο παρακολουθούσε κάθε της κίνηση.

«Απολογούμαι όχι μόνο στην υμέτερη αρχή σας αλλά κυρίως στους γονείς της συζύγου μου και κυρίως στο μοναχοπαίδι μας. Δεν έπρεπε να ενεργήσω έτσι δεν ήξερα τι έκανα θόλωσα άκουγα τις καταγραφές όπου αποτυπώνονταν οι εξωσυζυγικές ερωτικές πράξεις της συζύγου μου όχι απλώς στην κατοικία μας αλλά στο δωμάτιο του παιδιού μας και προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω, χωρίς να μπορώ, τι είχε συμβεί…», ανέφερε στο απολογητικό του υπόμνημα που αριθμεί 8 σελίδες προσπαθώντας να καταδείξει ότι ενήργησε εν βρασμώ, και συνέχισε: «Τα άκουγα και αισθανόμουν μία ζάλη ότι είχα αρχίσει να τρελαινόμουν χωρίς να μπορώ να το περιγράψω ακριβώς με λόγια…».

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις αιτιάσεις ότι ήταν βίαιος με την 31χρονη σύζυγο του κάνοντας λόγο για αντιφατικές καταθέσεις και ισχυριζόμενος ότι πρόθεση του ήταν να μην χωρίσουν. «Προσπαθούσα να σώσω το γάμο μου και όσα είχα δημιουργήσει με αυτή τη γυναίκα.

Ζήτησα τη βοήθεια των πεθερικών μου τα οποία είχαν αντιληφθεί την συμπεριφορά της», είπε επικαλούμενος τις συνομιλίες που σύμφωνα με τον ίδιο αποδεικνύουν ότι «διατηρούσε ερωτικές σχέσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα» και δεν «ήμουν δήθεν ζηλόφθονος η διακατεχόμουν από παθολογικές φαντασιώσεις».

«Δεν ήμουν ζηλιάρης αντιθέτως όπως αποδείχτηκε εκείνη με απατούσε…», ανέφερε χαρακτηριστικά τονίζοντας πως δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα. «Ούτε μαχαίρι πήρα από την επιχείρηση ούτε μπορούσα ή είχα την κρίση να δω να φροντίσω προς στιγμήν το παιδί μου. Κυριολεκτικά δεν καταλάβαινα το περπάτημα μου», είπε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα