Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το σενάριο για εμπλοκή τρίτου προσώπου και το σκουρόχρωμο αυτοκίνητο – Τι αποκάλυψε το «Φως στο Τούνελ»

19.06.2021 / 8:53
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
egklima-glyka-nera-tholi-photo

Σύμφωνα με μεταδόθηκαν χθες βράδυ σην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η Αγγελική Νικολούλη άφησε να εννοηθεί πως δεν αποκλείεται στην υπόθεση να εμπλέκεται και ένα τρίτο άτομο, ενώ έδειξε να επιμένει και στην πτυχή του σκουρόχρωμου αυτοκινήτου που «πιάστηκε» από τις κάμερες ασφαλείας να κινείται στην περιοχή τις επίμαχες ώρες.
«Κάτι είχαν πει στην Καρολάιν; Κάτι είχε δει; Δεν ξέρω. Πάντως κάτι είχε κλονίσει την κοπέλα. Και μαθαίνω πως κάτι είχε πει σε στενό συγγενικό της πρόσωπο. Δεν φεύγεις από το σπίτι σου, ούτε ψάχνεις μέσα στη νύχτα για ξενοδοχείο, μετά από ένα απλό καυγαδάκι. Μπορεί να υπάρχει και τρίτο άτομο. Αυτό θα πρέπει να το ψάξει η αστυνομία και ο ανακριτής. Μπορεί να μην ήταν εκείνο το βράδυ εκεί αλλά μπορεί να βοήθησε τον δράστη σε άλλο επίπεδο» είπε αρχικά η δημοσιογράφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Ο ίδιος ο δράστης μπορεί να λέει ότι θέλει στους αστυνομικούς. Μπορεί να τα λέει επειδή έτσι έγιναν τα πράγματα ή να τα λέει επειδή θέλει να καλύψει κάποιο πρόσωπο. Όλα αυτά θα τα ψάξει ο ανακριτής. Το έχει αυτό το δικαίωμα και νομίζω πως θα το κάνει».

Παράλληλα, η Αγγελική Νικολούλη έδειξε να επιμένει και στην πτυχή της ιστορίας με το σκουρόχρωμο αυτοκίνητο μάρκας BMW. Όπως είπε μετά από έρευνα των δημοσιογράφων της εκπομπής αποδείχθηκε πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι ξένο προς τη γειτονιά. Κανείς δεν ήξερε κάτι για το όχημα αυτό. Δεν ανήκει σε κανέναν που να μένει εκεί ή σε κάποιο φίλο ή σε κάποιον συγγενή.

Υπενθυμίζεται πως το συγκεκριμένο όχημα έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας να μπαίνει στη Διαδόχου Παύλου που οδηγούσε στη μεζονέτα που έγινε το φονικό στις 03:35 και να φεύγει με ταχύτητα προς τη Λαυρίου περίπου στις 05:30!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι επαφές του πιλότου με την Αγγελική Νικολούλη
Τις επαφές που είχε με τον καθ’ ομολογίαν δράστη της γυναικοκτονίας στα Γλυκά Νερά δημοσιοποίησε η Αγγελική Νικολούλη.

Στα ηχητικά που ακούστηκαν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ένας δημοσιογράφος της εκπομπής είχε αναλάβει τον ρόλο της φωνής του πιλότου ο οποίος από το πρώτο τηλεφώνημα ήταν ξεκάθαρο πως προσπαθούσε να αποφύγει την δια ζώσης συνάντηση, ενώ το ίδιο ξεκάθαρος ήταν και ο τρόπος που προσπαθούσε να αποφύγει να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση της δημοσιογράφου.

Συνολικά η Αγγελική Νικολούλη έδωσε στη δημοσιότητα έξι πρώτες επαφές που είχε με τον πιλότο και σε όλες του ζητούσε να βρεθούν από κοντά για να συνομιλήσουν όχι για την ουσία της υπόθεσης, το αστυνομικό μέρος της, δηλαδή, αλλά για την σχέση του και τη ζωή του με την Καρολάιν.

Όταν ο πιλότος είδε πως δεν μπορεί να αποφύγει την δημοσιογράφο επικαλέστηκε την σιγή ασυρμάτου που του είχε επιβάλει η ΕΛΑΣ (όπως ο ίδιος ισχυριζόταν). Και το έκανε αυτό ακόμα και όταν η Αγγελική Νικολούλη του είπε πως είχε επικοινωνία με τους αστυνομικούς και εκείνοι δεν έχουν πρόβλημα.

Οι πολύπειρη δημοσιογράφος εκτίμησε πως ο πιλότος δεν ήθελε να βρεθούν από κοντά προκειμένου να μην κάνει κάποιο λάθος το οποίο θα τον εκθέσει, ενώ επανέλαβε για ακόμα μια φορά πόσο εντύπωση της έκανε ότι όσες φορές και να μίλησε μαζί της δεν ανέφερε ποτέ με το όνομά της τη σύζυγό του.

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος αποκάλυψε και έξι ακόμα επικοινωνίες που είχε μαζί του (συνολικά έγιναν 12) και στις οποίες, ίσως επειδή πλέον ο ίδιος είχε πιεστεί πολύ, έβγαλε, σύμφωνα με την Α. Νικολούλη, έναν πιο επιθετικό χαρακτήρα για δυο συγκεκριμένες πληροφορίες. Η πρώτη αφορούσε την ασφάλεια ζωής που υποτίθεται ότι είχε κάνει η Καρολάιν και η δεύτερη για μια συνάντηση που είχε η άτυχη κοπέλα με έναν ιερέα και την κουβέντα που είχαν οι δυο τους.

Και για τις δυο περιπτώσεις η αντίδραση του πιλότου ήταν έντονη και για την μεν ασφάλεια ζωής ζήτησε τα ονόματα των δημοσιογράφων που το είχαν αναπαραγάγει, ενώ κατηγόρησε για ψευδομαρτυρία τον ιερέα, χωρίς ποτέ να έχει βγει στον αέρα της εκπομπής τα όσα είχαν ειπωθεί με την Καρολάιν!

Η Αγγελική Νικολούλη έκλεισε την αναφορά της σε αυτές τις 12 φορές που επικοινώνησε με τον πιλότο υπογραμμίζοντας με νόημα πως όσες φορές του ζήτησε να μιλήσει, όχι για την δικογραφία αλλά για την απώλεια της Καρολάιν, εκείνος σταματούσε σε εκείνο το σημείο τη συνομιλία τους.

Συγκλονίζουν όσα κατέγραφε η Καρολάιν στο ημερολόγιό της
Μια σχέση πάθους, αλληλεξάρτησης, με εντάσεις που έφταναν ακόμη και στη χειροδικία καταγράφεται στις σελίδες του ημερολογίου της άτυχης Καρολάιν που συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία.

Μέσα από τις λέξεις της 20χρονης περιγράφονται οι σκέψεις και τα συναισθήματα της για τον σύζυγο και το μωρό τους. «Σκέφτομαι να φύγω. Να πάω στην αδελφή μου, δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω με το Μπάμπη» έγραφε το κορίτσι συμπληρώνοντας «Τον αγαπάω τόσο που δεν μπορώ να τον αφήσω και ας μου κάνει κακό αυτή η σχέση».

Όπως επισημαίνουν, ωστόσο, νομικοί κύκλοι σε καμία περίπτωση οι σημειώσεις της νεαρής μητέρας δεν μπορούν να δώσουν ελαφρυντικά για το αποτρόπαιο έγκλημα.

Οι σημειώσεις της 20χρονης ξεκινούν από τον Νοέμβριο του 2019 μέχρι πρόσφατα και θεωρείται σημαντικό εύρημα.

Στις 15 Νοεμβρίου του 2019 η Καρολάιν γράφει στο ημερολόγιο: «Είμαι 18 χρονών και θέλω να προσπαθήσω να κάνω μωρό! Δεν το έχω πει ακόμα στον Μπάμπη. Γιατί σήμερα τσακωθήκαμε και του είπα για να τον πληγώσω πως κάποιες φορές πιστεύω πως δεν πειράζει που χάσαμε το μωρό μας.

Το μετάνιωσα την ώρα που το είπα. Όταν βγαίνω εκτός εαυτού δεν με ενδιαφέρει πόσο θα τον πληγώσω. Βασικά θέλω να τον πληγώσω όσο περισσότερο μπορώ. Πιστεύω πως είναι επειδή νιώθω η ίδια τόσο πληγωμένη, πολλές φορές βγάζω όλο το θυμό και τη θλίψη στον Μπάμπη.

Δεν του αξίζει να του φέρομαι έτσι αλλά μερικές φορές δεν καταλαβαίνει τι χρειάζομαι και πως το μόνο που χρειάζομαι είναι να είναι δίπλα μου».

Σε άλλο σημείο του ημερολογίου η Καρολάιν αναφέρει: «Χθες τσακωθήκαμε με το Μπάμπη γιατί λόγω των ορμονών μου ξέσπασα πάνω του. Του φώναξα, τον χτύπησα και του είπα πως δεν θέλω το μωρό μας. Δε μιλήσαμε καθόλου για αυτό χθες και σήμερα ξυπνήσαμε καλά, φάγαμε, περάσαμε ωραία αλλά το απόγευμα με ρώτησε για χθες.

Δεν είμαι καλά είμαι πολύ στεναχωρημένη, προφανώς δεν θα έκανε ποτέ κακό στο μωρό μου. Η αγάπη μου για αυτό είναι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Είμαι τόσο επηρεασμένη από τις ορμόνες μου που ο Μπάμπης θα έπρεπε να το ξέρει.

Ντρέπομαι να του το πω. Ξέρω ότι θα με στηρίξει αλλά εγώ δεν μπορώ να του το πω. Δεν είμαι καλά αλλά προσπαθώ για το μωρό μου. Δεν θέλω να νιώθει πως η μαμά του δε το θέλει και δεν το αγαπάει. Τα ορμονικά μου προβλήματα είναι δικά μου. Το ότι επηρεάστηκε ο Μπάμπης αυτό δε σημαίνει ότι αφορά εκείνον».

Σε άλλη σημείωση στις 30.12.19 αναφέρεται: «Σήμερα τσακώθηκα με το Μπάμπη. Λίγο αφού φάγαμε πρωινό.

Όλη μέρα με ρώταγε τι θέλω να φάω. Δεν έφαγα τίποτα. Είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και δε μπορώ να κοιμηθώ έχω τρομερή ένταση. Βγήκα στο μπαλκόνι μόνο με τη μπλούζα και έκλαιγα δεν είμαι καλά».

«Σκέφτομαι να φύγω»
Στις 31.12.19 η 20χρονη γράφει: «Τσακώθηκα με το Μπάμπη ξανά. Αυτή τη φορά πολύ. Τον χτύπησα τον έβρισα και έσπασε τη πόρτα. Το μόνο που ήθελα ήταν να με ρωτήσει αν ήμουν καλά όταν ξύπνησα.

Ξύπνησα τόσο αδύναμη και κουρασμένη. Σκέφτομαι να φύγω. Να πάω στην αδελφή μου, δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω με το Μπάμπη. Τον αγαπάω τόσο που δεν μπορώ να τον αφήσω και ας μου κάνει κακό αυτή η σχέση».

Σε σημείωση στις 3 Ιουλίου του 2020 αναφέρει: «Σήμερα η μικρή μου έκλεισε ένα μήνα και σήμερα είναι η μέρα που είπα στο Μπάμπη πως θέλω να φύγω από το σπίτι.

Ένιωθα και νιώθω άθλια. Μόλις έφυγε για να πάει το χαρτί που μας έστειλαν για μια εξέταση της μικρής άρχισα να ψάχνω σπίτια. Βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα στο Χαλάνδρι.

Όταν γύρισε από το νοσοκομείο (το μωρό το διάστημα εκείνο νοσηλεύονταν) με ρώτησε αν θέλω να χωρίσουμε. Δεν του απάντησα.

Μετά από αρκετά κλάματα και φωνές του είπα πως σκεφτόμουν πριν μείνω έγκυος να τον αφήσω αλλά μετά έμεινα έγκυος, οπότε έμεινα μαζί του για να μη μεγαλώσει η κόρη μου χωρίς τους δυο γονείς του».

Τι είπε η μητέρα της Καρολάιν στην αστυνομία
Αξίζει να σημειωθεί ότι καταθέτοντας στην αστυνομία η μητέρα του θύματος είπε πως δεν είχαν πέσει στην αντίληψή της ιδιαίτερα προβλήματα στη σχέση της κόρης της με το σύζυγό της.

Το Νοέμβριο του 2020 το ζευγάρι απευθύνθηκε σε ειδικό για να διαχειριστεί την αποβολή και τις επιπλοκές της δεύτερης εγκυμοσύνης. Σταμάτησαν να επισκέπτονται την ειδικό το Φεβρουάριο του 2021.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα