Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σόκαρε η αποκάλυψη του Μικρούτσικου για την κηδεία της Καρολάιν (βίντεο)

21.06.2021 / 23:02
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
no 15

Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια κηδεία με την έννοια της απόλυτης σιωπής γιατί συνήθως υπάρχει ένα κατανυχτικό, μεγαλοπρεπές κλίμα” ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την συγκεκριμένη μαρτυρία.

Όλο και νέες μαρτυρίες έρχονται στο φως για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά κι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μέσω του Ευτυχείτε, μετέφερε την συνομιλία που είχε με φίλη των δύο οικογενειών στην Αλόννησο.

Τα όσα του ανέφερε το συγκεκριμένο πρόσωπο πραγματικά σοκάρουν για το πως κινήθηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κατά την διάρκεια της κηδείας. «Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια κηδεία με την έννοια της απόλυτης σιωπής γιατί συνήθως υπάρχει ένα κατανυχτικό, μεγαλοπρεπές κλίμα. Δεν μιλούσε κανείς κι ήταν κατηφείς.

Μέσα σε αυτό το κλίμα ήταν ένας Μπάμπης, όπου κρατά το μωρό, κάθεται δίπλα στον τάφο κι έχει γυρισμένο το προσωπάκι της κόρης να κοιτά προς το φέρετρο», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σοκάροντας το πάνελ και συνέχισε: «Εμείς ρίχναμε χώμα και λουλούδια κι αργότερα σηκώθηκε σκόνη κι ενοχλήθηκα που αυτή πήγαινε στο πρόσωπο του μωρού.

Ήθελα να του πω Μπάμπη πάρε λίγο το μωρό και να μην βλέπει αυτή την εικόνα του χώματος. Αυτό κράτησε σε όλη την κηδεία και μου έκανε τεράστια εντύπωση. Χρησιμοποίησε το παιδί για ασπίδα ακόμα και στην κηδεία. Μου είπε δεν ήθελα να ρίξω το χώμα για το παιδί. Η σιωπή που ζήσαμε στην κηδεία, υπήρχε και στην Αλόννησο την επόμενη ημέρα.»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα