Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Εκτιμώ ότι υπάρχει και Έλληνας στους δράστες» (βίντεο)

12.05.2021 / 19:27
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 5

Για το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά μίλησε ο κ. Αθανάσιος Κατερινόπουλος, Ταξίαρχος εν αποστρατεία ΕΛ.ΑΣ, Επίτιμος Πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας, εκφράζοντας τον αποτροπιασμό του για το περιστατικό.

«Στην συντριπτική πλειοψηφία αυτών των εγκλημάτων πάντα υπάρχει και Έλληνας. Αυτό έχει δείξει το παρελθόν. Δεν μπορούν μόνοι τους εδώ να δράσουν οι αλλοδαποί κακοποιοί. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι και σε αυτή την περίπτωση δεν υπήρχε Έλληνας. Μπορεί να μην ήταν μέσα, να ήταν έξω τσιλιαδόρος» υπογράμμισε μιλώντας στο Mega.

«Δεν μου λέει κάτι η γλώσσα, τα σπαστά ελληνικά. Υπάρχει μια μαρτυρία ενός ανθρώπου που δεν έβλεπε. Η ψυχική κατάσταση του συζύγου είναι τέτοια που δεν μπορεί να θυμηθεί τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια» πρόσθεσε.

«Εκτίμησή μου είναι ότι υπάρχουν κι Έλληνες στην παρέα. Δεν μπορεί να λειτούργησαν μόνοι τους και να πήγαν στα Γλυκά Νερά, επειδή εκεί υπήρχε το χρήμα. Προηγήθηκε πολυήμερη παρακολούθηση και μπορεί να είχαν πληροφορίες για τον στόχο που επέλεξαν και χτύπησαν», ανέφερε.

Χαρακτηρίζοντας τους δολοφόνους που εισέβαλαν στο σπίτι στα Γλυκά Νερά σκληρούς κακοποιούς είπε πως «η δική μου εκτίμηση είναι ότι έχουν περάσει από τις ελληνικές φυλακές. Θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθούν τα στοιχεία για να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη».

«Έχουμε πολλά εγκλήματα μέχρι τώρα, οι κυβερνήσεις ας σκύψουν στο πρόβλημα και ας ασχοληθούν περισσότερο με την πρόληψη και όχι με την καταστολή» επεσήμανε ο κ. Κατερινόπουλος και πρόσθεσε ότι «στις ελληνικές φυλακές δεν υπάρχει σωφρονισμός. Πρέπει η αστυνομία να ασχοληθεί με την πρόληψη. Να υπάρχει αστυνομία».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα