Παρασκευή, 15.01.2021, 11:11 πμ

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο πατρινός Βασίλης Μπάρλος – Υπήρξε σημαντικό στέλεχος του ασφαλιστικού κλάδου

28.12.2020 / 17:24
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Photo

Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Βασίλης Μπάρλος, ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος στην ασφαλιστική κοινωνία, που χάραξε την επαγγελματική πορεία του στον δρόμο της INTERAMERICAN επί τέσσερεις δεκαετίες.

Ο εκλιπών, γεννημένος στην Πάτρα το 1943, σπούδασε φιλοσοφία στο Μόναχο και εισήλθε στην Εταιρεία Γενικών Ασφαλίσεων του Ομίλου INTERAMERICAN το 1980, μετά από ένα ξεκίνημα σε άλλη ασφαλιστική εταιρεία εκείνης της εποχής. Απασχολήθηκε στον Τομέα Αστικής Ευθύνης και Τεχνικών Ασφαλίσεων, αρχικά ως συνεργάτης του Γιώργου Κώτσαλου και αργότερα ως διευθυντής του κλάδου, αφού είχε και ένα σύντομο πέρασμα από άλλη εταιρεία της ασφαλιστικής αγοράς (ΓΚΟΤΑΕΡ).

Έκτοτε, παρέμεινε σε θέσεις ευθύνης των Γενικών Ασφαλίσεων της INTERAMERICAN, από το 2006 πλέον με ιδιότητα Συμβούλου της Διοίκησης, έως σήμερα. Διακρινόταν για την ευρύτητα των γνώσεων, την κριτική αντίληψή του και την ικανότητα να διαχειρίζεται δυσεπίλυτες καταστάσεις, ενώ περιέβαλε καθοδηγητικά με οικειότητα και ενδιαφέρον τους νεώτερους συναδέλφους.

Η Διοίκηση της INTERAMERICAN με ανακοίνωσή της εκφράζει τα συλλυπητήρια στην κόρη του Κορίνα και σε εύθετο χρόνο όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα τιμήσει τη μνήμη του.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟΛΟΓΟ