Έφυγε πρόωρα ο γυμναστής Θέμης Μπατουδάκης

03.08.2021 / 13:41
penthos

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο Ηλειακός Αθλητισμός, στο άκουσμα του ξαφνικού θανάτου, του πολύ γνωστού γυμναστή και ιδρυτής του συλλόγου «Μοραΐτες»! Καθώς ήταν ένας άνθρωπος, που είχε συνδέσει τη ζωή του με το χορό και την παράδοση της Κρήτης απ` όπου καταγόταν.
Δραστήριος και ενεργός πολίτης αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος του Λαογραφικού-Μουσικοχορευτικού συλλόγου Πύργου «Οι Μωραίτες», ενώ είχε συνεισφέρει και στη πολυσχιδή δραστηριότητα του Συλλόγου Κρητικών νομού Ηλείας.

Πάντα με το χαμόγελο ήταν από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στην πόλη του Πύργου την οποία υπεραγάπησε όπως και το νομό Ηλείας.

Ως εκπαιδευτικός-καθηγητής Σωματικής Αγωγής λάτρευε τα σπορ και με την εξειδίκευση που διέθετε στους παραδοσιακούς χορούς είχε διδάξει εκατοντάδες νέους με αγάπη και μεράκι… Ο αείμνηστος Θέμης με καταγωγή από την Κρήτη, διορίστηκε για πρώτη φορά στην Ηλεία ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής, όπου και παντρεύτηκε, δημιουργώνταςς μια υπέροχη οικογένεια, παραμένοντας για πάντα στον Πύργο! Αρχικά έχοντας μεγάλες «ανησυχίες στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στον στίβο, μιας και ο ίδιος υπήρξε για χρόνια αθλητής μεγάλων αποστάσεων, παίρνονταςς μέρος σε μαραθώνιους, ενώ συνεργάστηκε με τον γνωστό γυμναστή Σ. Καίσαρη για κάποια χρόνια!

Ο αποχαιρετισμός του Συλλόγου Κρητικών Ν. Ηλείας
Στο άκουσμα του απροσδόκητου θανάτου του συμπατριώτη μας κρητικού και διατελέσαντος Προέδρου του συλλόγου μας Θέμη Μπατουδάκη, το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Η παρουσία, η διαδρομή και η προσφορά του ΘΕΜΗ στο Σύλλογό μας ήταν μεγάλη.

Ηταν η ψυχή του Συλλόγου . Επί σειρά ετών ήταν υπεύθυνος του χορευτικού Τμήματος συμμετέχοντας ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις μας, μαζί με τα παιδιά του, τα οποία φρόντισε να μάθουν την κρητική μουσική και να εξελιχτούν σε άριστους μουσικούς .

΄Ηταν λάτρης της Κρήτη μας.

Σε ευχαριστούμε από καρδιάς ΘΕΜΗ. Καλό Παράδεισο . Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου. Δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά σου .

patrisnews.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα