Έφθασε η ώρα των αποκαλύψων: Ποια κτίρια της Πάτρας θα φωταγωγηθούν στα ροζ – Το Pink the City ξεκινάει

14.10.2021 / 11:12
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
FB_Cover_30_09_2021

Για πρώτη φορά φέτος θα φωταγωγηθούν κτίρια στο κέντρο της πόλης μας  στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης των γυναικών, που διοργανώνει για 9η συνεχή χρονιά ο ΣΓΚΜ ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν.ΑΧΑΙΑΣ και ενισχύοντας το ηχηρό μήνυμα για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού!!!!

Έτσι λοιπόν από την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου θα φωταγωγηθούν ροζ τα κτίρια που στεγάζουν τα καταστήματα Dur (Μαιζώνος 97), Classico (Μαιζώνος 87 ) και Yellow Shoes (Μαιζώνος 95)

Φυσικά από την φετινή φωταγώγηση δεν θα μπορούσε να λείπει ο ιστορικός Κυματοθραύστης της Πάτρας. Έτσι από την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στις 18:30, ο Κυματοθραύστης στο Μόλο της Αγίου Νικολάου θα «βαφτεί» ροζ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά !!!!

Κάντε, λοιπόν, τους βραδινούς περιπάτους σας, στην οδό Μαιζώνος και στον Μόλο, φορώντας το ροζ μπλουζάκι της διοργάνωσης,  φωτογραφηθείτε και ανεβάστε το υλικό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσθέτοντας: @almazoispatras, #almazoispatras, #pinkthecity2021.

Με αυτόν τον τρόπο συμμετέχετε ενεργά στις φετινές, εναλλακτικές, δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, που θα κορυφωθούν στις 24 Οκτωβρίου με περιηγήσεις στο κέντρο της πόλης αντικαθιστώντας το ροζ ποτάμι με ροζ πινελιές και ένα μεγάλο live διαδικτυακό event!

Μην ξεχνάτε ότι με την συμμετοχή σας στο Pink the City βοηθάτε το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν ΑΧΑΙΑΣ να μπορεί να συνεχίσει να στηρίζει τις γυναίκες με καρκίνο μαστού.

Το Pink the City 2021 ξεκίνησε…..

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα