Έφτασε στη Πάτρα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης – Έκτακτη Σύσκεψη για την έξαρση των κρουσμάτων

01.02.2021 / 13:08
gpexdzdyxo6017dec8c6f19

Στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα έφτασε πριν από λίγο ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για την έλτακτη σύσκεψη με φορείς για τη διαχείριση της κατάστασηε στην Πάτρα με τον κορωνοϊό. Η πόλη έχει ενταχθεί από το Σάββατο στην κόκκινη ζώνη του υγειονομικού χάρτη ενώ χθες ανακοινώθηκαν 11 κρούσματα της βρετανικής μετάλλαξης τα οποία εντοπίστηκαν στο Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας επισκέπτονται εκτάκτως την Πάτρα. Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, μεταβαίνουν σήμερα Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021, εκτάκτως στην Πάτρα, όπου και θα προεδρεύσουν ευρείας σύσκεψης, στις 13.00, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Αντικείμενο της σύσκεψης, στην οποία θα συμμετέχουν υγειονομικοί, αυτοδιοικητικοί και αστυνομικοί Φορείς, θα είναι η άμεση ενίσχυση και εφαρμογή των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας, λόγω της ανησυχητικά έντονης αύξησης των κρουσμάτων, που καταγράφεται στη Πάτρα, ανεξαρτήτως μεταλλάξεων, αναφέρει η ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αναφέρει η ανακοίνωση του Υπουργείου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα