Εφιαλτικό βράδυ στο ΠΓΝ Πατρών με συνεχή περιστατικά covid- Γέμισαν οι κλινικές και ετοιμάζουν έβδομη

29.03.2021 / 20:40
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 14

«Πολεμικό» είναι το κλίμα τις τελευταίες ημέρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και η μία εφημερία είναι χειρότερη από την άλλη που έχει προηγηθεί.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όπου το νοσοκομείο εφημέρευε, οι εισαγωγές ασθενών με covid έφτασαν τις 30, με την προσέλευση στα επείγοντα να είναι μεγάλη. Όμως και η αποψινή νύχτα – βράδυ Δευτέρας – στο ΠΓΝΠ, δείχνει να είναι ακόμα χειρότερη.

Όπως πληροφορείται το dete.gr  οι εισαγωγές ασθενών με covid είναι συνεχείς από την έναρξη της εφημερίας και δυστυχώς δεν δείχνουν να κοπάζουν.

 Ήδη έχουν γεμίσει με ασθενείς οι έξι κλινικές covid και στο νοσοκομείο ετοιμάζονται να ανοίξουν και έβδομη εάν το απαιτήσουν οι συνθήκες.

Γιατροί, νοσηλευτές και το λοιπό προσωπικό δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, παρά το γεγονός ότι ήδη έχουν ξεπεράσει τα όρια των αντοχών τους, όμως, από την άλλη η πίεση στο νοσοκομείο του Ρίου είναι μεγάλη από τον κορωνοϊό, με ολοένα και περισσότερους ασθενείς να καταφτάνουν, ένα σημαντικό ποσοστό των οποίων χρήζουν ανάγκη νοσηλείας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα