Παρασκευή, 15.01.2021, 7:26 πμ

Εφιαλτική εικόνα! Xωρίς επισκέπτες και τουρίστες τα Καλάβρυτα-Σε απόγνωση καταστηματάρχες και ξενοδόχοι- BINTEO

03.01.2021 / 10:01
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
kalavrita

Εντελώς ξεχωριστή η φετινή Πρωτοχρονιά και στους παραδοσιακούς χειμερινούς προορισμούς με κλειστά καταστήματα και ξενοδοχεία και χωρίς επισκέπτες.

Στα Καλάβρυτα έρημος ήταν ο πεζόδρομος, ενώ κλειστά ήταν τα ξενοδοχεία της περιοχής.

Εφιαλτική εικόνα

Εφιαλτική είναι πλέον η κατάσταση στην περιοχή των Καλαβρύτων, όπου λόγω του lockdown δεν υπάρχει ακόμα χειμερινή τουριστική σεζόν από την οποία ζει η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων αλλά και των κατοίκων της περιοχής.

Το σύνολο των επαγγελματιών βρίσκεται πλέον σε απόγνωση, ενώ είναι άγνωστη η εικόνα που θα υπάρχει στην περιοχή και ιδιαίτερα στον κλάδο του τουρισμού την επόμενη ημέρα της άρσης των περιοριστικών μέτρων.

Κλειστό παραμένει το Χιονοδρομικό Κέντρο
Σε αναμονή των αποφάσεων της κυβέρνησης και του ΕΟΤ αναμένουν την στήριξη από τον κυβερνητικό μηχανισμό ούτως ώστε να λειτουργήσουν με περιορισμούς, χιονοδρομικά κέντρα της χώρας. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων παρέμεινε κλειστό καθ όλη τη διάρκεια των εορτών.

Οι υπεύθυνοι των χιονοδρομικών κέντρων υποστηρίζουν ότι η χιονοδρομία είναι γενικά ασφαλές άθλημα γιατί είναι σε εξωτερικό χώρο με μάσκα και γάντια.

Η βιομηχανία του χειμερινού τουρισμού δεν αφορά μόνο τα χιονοδρομικά κέντρα αλλά και τον εξοπλισμό που χρειάζεται να ασκήσει κάποιος χιονοδρομία. Έτσι, και τα καταστήματα με τους εξοπλισμούς έχουν μηδενική κίνηση

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟΛΟΓΟ