Ευχαριστήριο Ποδηλατικού Πατρών στον Λευτέρη Αυγενάκη

22.12.2020 / 9:00
83219589_1224735537719745_1665313735834599424_n

Ο Π.Ο.Πατρών έστειλε στον Υφυπουργό αθλητισμού Αυγενάκη Ελευθέριο την παρακάτω επιστολή σχετικά με την επιχορήγηση του σωματείου.

         « Με ομόφωνη απόφαση το Δ.Σ. του Π.Ο.Πατρών αισθάνεται  την ανάγκη να  εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στην πολιτεία αλλά και σε εσάς προσωπικά  για την πρωτοβουλία σας, επιχορήγηση ειδικού σκοπού, να στηρίξει μετά από πολλά χρόνια τα ερασιτεχνικά σωματεία της χώρας, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την κοινωνία αλλά και για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό ειδικότερα.

Η επιχορήγηση αυτή για πρώτη φορά μετά το 2011 με την καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης,  είναι πολύ σημαντική για τον Όμιλό μας αλλά και για όλα τα σωματεία, δηλώνει δε το ενδιαφέρον και την στήριξη της πολιτείας για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Είμαστε το πρώτο σωματείο από το άθλημα της ποδηλασίας που ολοκληρώσαμε την εγγραφή μας στο «Μητρώο Αθλητικών Σωματείων» την 4 Ιουνίου 2020. Αυτό μας κάνει υπερήφανους που ανταποκριθήκαμε άμεσα στην σπουδαία αυτή μεταρρύθμιση για τον αθλητισμό.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε πρώτα και κύρια γρήγορα η Χώρα αλλά και όλη η ανθρωπότητα να μπει στην κανονικότητα, η   πρωτοβουλία δε  αυτή να συνεχιστεί και να καθιερωθεί και για τα επόμενα χρόνια, πάντα στο μέτρο του δυνατού, στις δύσκολες μέρες που θα αντιμετωπίσουμε στο άμεσο μέλλον.»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα