Ευχαριστίες σε Πελετίδη από την εκπαιδευτική κοινότητα του 64ου Δημοτικού Σχολείου και του 53ου Νηπιαγωγείου

02.02.2023 / 12:28
20211202_141523-873x432.jpg

Τις ευχαριστίες τους προς τη δημοτική Αρχή της Πάτρας και προσωπικά προς τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη εκφράζει η εκπαιδευτική κοινότητα του 53ου Νηπιαγωγείου και του 64ου Δημοτικού Σχολείου, τα οποία συστεγάζονται επί της οδού Αμερικής στη μαρίνα της Πάτρας. Όπως αναφέρεται σε επιστολή που συνυπογράφουν η Προϊσταμένη του 53ου Νηπιαγωγείου   Μαγδαληνή Τσιότσιου και ο Διευθυντής του 64ου Δημοτικού Σχολείου Ιωάννης Κασκάνης, εκ μέρους του Σύλλογου Διδασκόντων και των μαθητών και μαθητριών:

«Οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολικού συγκροτήματος του 53ου Νηπιαγωγείου Πατρών και του 64ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών εκφράζουν τις ειλικρινείς ευχαριστίες προς τον Δήμο Πατρέων και ειδικά προς τον Δήμαρχο κ. Κώστα Πελετίδη για το ενδιαφέρον και την βοήθεια που πρόσφεραν για την αντικατάσταση των υδρορροών του κτηρίου καθώς και για τη διαμόρφωση της παιδικής χαράς. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Νηπιαγωγείου εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο, στέλνοντας τις ζωγραφιές τους στον κ. Κώστα Πελετίδη.

Κατά τη διάρκεια του έτους 2022 εκπονήθηκαν και ολοκληρώθηκαν αυτά τα δύο πολύ σημαντικά έργα, το έργο πλήρους αντικατάστασης των υδρορροών και η αρχιτεκτονική μελέτη και κατασκευή της παιδικής χαράς. Τα έργα αυτά εξασφάλισαν την ασφαλή φοίτηση των μαθητών και των μαθητριών στους χώρους του σχολείου αλλά και την ευχάριστη απασχόλησή τους κατά την ώρα του ελεύθερου παιχνιδιού. 

Είναι αξιέπαινη η διάθεση όλων, εκπροσώπων του Δήμου Πατρέων, εκπαιδευτικών και γονέων, για αγαστή συνεργασία, αμέριστη και διαρκή συνεισφορά στην επίλυση ζητημάτων καθώς και την κάλυψη των αναγκών που προκύπτουν».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα