Έχασε σύζυγο και μωρό το ίδιο λεπτό – Η συγκλονιστική μαρτυρία – Bίντεο

26.02.2024 / 19:49
ka 56

Η γυναίκα αυτή ανεβαίνει τον μεγαλύτερο Γολγοθά της ζωής της. Την ώρα που οι γιατροί της ανακοίνωναν πως δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή το 7,5 μηνών βρέφος της, ο άντρας της άφησε την τελευταία του πνοή την ίδια στιγμή. Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τον πόνο που βιώνει η γυναίκα που μέσα σε μία στιγμή έχασε όλο της τον κόσμο. Η ίδια μιλάει  στο LIVE NEWS.

«Την ώρα που μου ανακοίνωναν ότι το παιδί μου πέθανε, με παίρνανε τηλέφωνο από το Θεαγένειο ότι ο άντρας μου πέθανε». Το μωράκι είχε εμφανίσει συμπτώματα δύσπνοιας, κάτι που ανησύχησε τη μητέρα του λόγω βεβαρημένου ιστορικού. Πήρε αγκαλιά το βρέφος και έτρεξε να πάει στο νοσοκομείο.

«Το παιδί μου το πήγα για μία δύσπνοια και μου λένε: ”θα το διασωληνώσουμε και μπορεί να μείνει γιατί έχει θέματα”. Όκει, ξέραμε ότι έχει θέματα και εκείνη την ώρα μου ανακοίνωναν ότι το παιδί μου πεθαίνει».

Ο χρόνος σταμάτησε. Είχε χάσει την γη κάτω από το πόδια της προσπαθούσε να διαχειριστεί αυτό που μόλις άκουσε από το στόμα των γιατρών και τότε το τηλέφωνο χτυπάει. Της ανακοινώνουν από το Θεαγένειο πως ο άντρας της κατέληξε. «Καρκίνο, καλπάζουσα μορφή. Τίποτα, πριν από 15 μέρες το μάθαμε. Είναι ασύλληπτο».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα