Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας: “Όχι” στη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές

14.07.2023 / 8:12
1095238

Σε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, αναφέρονται τα εξής:

Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών υπενθυμίζει ότι είμαστε ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ στην λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές. Αγωνιζόμαστε για να θεσπίσουμε τη λειτουργία των καταστημάτων μόνο τις 3 παραδοσιακές Κυριακές (παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, Κυριακή των Βαΐων) και για τη συνταγματική κατοχύρωση της αργίας των υπόλοιπων Κυριακών.

Ανεξαρτήτως της απόφασης της Κυβέρνησης για την Κυριακή 16/7 λόγω καύσωνα (δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ενημέρωση ) καλούμε τους συναδέλφους να κρατήσουν τα καταστήματά τους κλειστά. Είμαστε επίσης αντίθετοι σε κάθε τυχόν μετάθεση της Κυριακής αυτής.

Η λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές επιφέρει περισσότερα λουκέτα, ανεργία, ύφεση, οξύτερη κρίση και αθέμιτο ανταγωνισμό από τις ξένες πολυεθνικές και τα πολυκαταστήματα.

Καλούμε το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της μεγάλης εκπτωτικής περιόδου δείχνοντας για ακόμη μία φορά την εμπιστοσύνη του στις τοπικές εμπορικές επιχειρήσεις που προσφέρουν προϊόντα ποιότητας σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα