Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας – Καλωσόρισε τους φοιτητές

11.10.2021 / 21:13
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
1633939789187_20211011_104418

Στο ξεκίνημα της καινούργιας τους ακαδημαϊκής πορείας βρέθηκε καλεσμένος τη Δευτέρα 11/10  και ώρα 10πμ, από τον Πρόεδρο του τμήματος Φυσικοθεραπείας Κώστα Φουσέκη  ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπης Παπαδόπουλος.

 Ο πρόεδρος καλωσόρισε τους πρωτοετείς φοιτητές του τμήματος Φυσικοθεραπείας, στην πόλη του Αιγίου, με έναν εγκάρδιο χαιρετισμό και  εξήγγειλε την  έκδοση ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ.

Μεταξύ άλλων εξέφρασε τη  βαθιά του  πεποίθηση ότι το ΑΤΕΙ θα παραμείνει  στην πόλη που ιδρύθηκε.

Θύμισε ότι αυτός ο τόπος είναι γνωστός παγκόσμια για την Μαύρη Σταφίδα αλλά τα τελευταία 20 χρόνια είναι γνωστός για τους υψηλού επιπέδου επιστήμονες Φυσικοθεραπείας και οπτικής – οπτομετρίας που έχει βγάλει στην αγορά εργασίας.

Ζήτησε από τους νέους φοιτητές να συνεχίσουν αυτή την παράδοση και να μεταφέρουν στους γονείς τους ότι η πόλη είναι ασφαλής, οι συνθήκες είναι οικογενειακές, ο Εμπορικός Σύλλογος είναι δίπλα τους και ότι θέλουν, μπορούν να το ζητούν στο Δήμο ή στον Εμπορικό.

Τέλος  ο κ. Παπαδόπουλος ζήτησε από τους φοιτητές να ενσωματωθούν στην κοινωνία του ΑΙΓΙΟΥ, να έχουν σε υψηλό βαθμό το αίσθημα της ελευθερίας και να νιώσουν πως βρίσκονται σπίτι τους.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα