Εμπορικός Πάτρας: Οι συνεργασίες, το… λευκό και οι διαφωνίες – Οι επικεφαλείς των παρατάξεων στον Max fm – HXHTIKO

28.06.2022 / 14:28
emporikos-sillogos-patras-873x432

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να συγκληθεί σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας, με τους επικεφαλής των παρατάξεων να μιλούν στον Max fm 93,4 και στην εκπομπή του Αλέξανδρου Κογκόλη, αποκρυσταλλώνοντας προθέσεις.

Ο Γιώργος Βαγενάς (Ενωτική Διεκδικητική Κίνηση Εμπόρων) δήλωσε ανοιχτός σε συνεργασίες, ακόμη κι αν ο νέος πρόεδρος δεν προέρχεται από τη δική του παράταξη, «καθώς το θέμα του προέδρου δεν είναι αυτό που μας αφορά, αλλά η πορεία του Συλλόγου σε μία δύσκολη συγκυρία».

Ο πρώην Πρόεδρος, Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος (Ενωμένο Πατρινό Εμπόριο), είπε ότι μπορεί να συνεργαστεί με όλους, στη βάση πλάνου και με προαπαιτούμενο την επιστροφή των διαγραμμένων από το Μητρώο του Συλλόγου, ακόμη και με τον κ. Βαγενά, παρά το ότι είχαν συγκρουστεί εντόνως το προηγούμενο χρονικό διάστημα. «Για να μπορέσει να διοικηθεί ο Εμπορικός, αφού κάποιοι αλλάξουν στάση και ζητήσουν συγγνώμη».

Ο  επικεφαλής της «Νέας Πρότασης», Μάκης Κατσιγιάννης, τόνισε πως μπορεί, με διάλογο και συγκλίσεις επί συγκεκριμένου σχεδίου, να συμφωνήσει με τους υπόλοιπους επικεφαλής και να συγκροτήσουν μαζί το νέο Προεδρείο. Δεν μπορεί όμως, όπως είπε, να συνεργαστεί με τον κ. Βαγενά, «αφού οι διαγραφές των συναδέλφων του μίκρυναν τον σύλλογο και εμπόδισαν τη συμμετοχή και τη συνεννόηση για την επόμενη μέρα».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Ρούπας (Εμπορική Ανανέωση) υποστήριξε ότι ο Σύλλογος πρέπει να διοικηθεί με νέες νοοτροπίες, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασιών, χωρίς αποκλεισμούς, «εφόσον υπάρξει συμφωνία σε βασικά ζητήματα και αποδειχθεί ότι πολλοί έχουν αλλάξει».

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Τηλιγάδης (Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων) δήλωσε πως θα ψηφίσει λευκό και θα παρακολουθεί στενά τις τα τεκταινόμενα στον Εμπορικό, «με σαφείς θέσεις και διεκδικήσεις για τους συναδέλφους του».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα