Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πάτρας: Συμμετοχή στην κινητοποίηση της Πέμπτης

15.06.2021 / 16:09
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
apergia

Με νέα ανακοίνωση ο ΕΕΣΠ δηλώνει την συμμέτοχη του στις κινητοποιήσεις τις Πέμπτης.

Δείτε αναλυτικά:

Όπως αναφέρθηκε και στο Δελτίο Τύπου στις 9/6/2021 ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών είναι αντίθετος στο Νομοσχέδιο για τα εργασιακά που εν μέσω πανδημίας προωθεί η κυβέρνηση.

Το ξεχείλωμα ωραρίων και η ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων στρέφεται κατά της κοινωνίας αλλά και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων προς όφελος των μεγάλων εγχώριων και πολυεθνικών συμφερόντων.

Η θέση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των εργαζομένων που έχουν μείνει χωρίς ουσιαστική στήριξη είναι τραγική και προδιαγράφετε ιδιαίτερα ζοφερή με νέο κύμα λουκέτων και έξαρσης της ανεργίας. Τα πολυδιαφημισμένα μέτρα ενίσχυσης της οικονομίας είναι κυρίως επικοινωνιακού χαρακτήρα και δεν κατευθύνονται προς αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη.

Γι’ αυτούς τους λόγους θα συμμετάσχουμε και στην κινητοποίηση ενάντια στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο την  Τετάρτη 16/6/21 στις 7:00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας. Καλούμε τους συναδέλφους σε μαζική και δυναμική παρουσία για να απαιτήσουμε να μπει τέλος στον εμπαιγμό και την καταστροφή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και στην δημιουργία εργασιακού μεσαίωνα.

.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα