Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιαλείας:3α “Διδακτικά Δρώμενα Εν Κινήσει”

13.09.2021 / 16:33
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
emporikos-epixirimtios

 Μια  αξέχαστη βραδιά  έζησαν όσοι   επισκέφτηκαν την πόλη του Αιγίου την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου  και παρακολούθησαν τα 3α “Διδακτικά Δρώμενα Εν Κινήσει” παράλληλα με  την “Πρώτη Εκπτωτική Νύχτα”.

Όλο το κέντρο του Αιγίου γέμισε κόσμο και  μελωδίες  του Μίκη Θεοδωράκη αλλά και άλλων συνθετών,  ενώ ο  εξαιρετικός μίμος Φάνης Καφούσιας με την σύνοδο του, παρουσίασαν για τρίτη φορά  τα ” διδακτικά δρώμενα εν κινήσει”.

 Μια πραγματική  γιορτή του εμπορίου και των καταναλωτών,  άλλωστε αυτοί είναι που με τη δυναμική τους παρουσία δίνουν το έναυσμα για να υλοποιηθούν αυτές οι δράσεις και να καθιερωθούν ως θεσμός.

 Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας μέσω αυτής της δράσης και άλλων που έπονται, ευχαριστεί   όλους για την προτίμηση τους στην τοπική αγορά και τα τοπικά προϊόντα.

Η όλη κίνηση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την ΔΗΚΕΠ Αιγιαλείας και την πρόεδρο της Μαρία Τσουκαλά.

Αξίζει να σημειωθεί πως μαζί με τους δύο μίμους  ο Πρόεδρος Λάμπης Παπαδόπουλος και άλλα μέλη του συλλόγου  περπάτησαν στους δρόμους της πόλης  από  την αρχή της Κλ. Οικονόμου  έως τα φανάρια στην  Μητροπόλεως, τους παράδρομους, την Ερμού και την Ανδρέου Λόντου, μίλησαν και αφουγκράστηκαν τους προβληματισμούς των εμπόρων και τα καθημερινά προβλήματά τους.

“Ευχαριστούμε τους εμπόρους της πόλης μας που συμμετείχαν στην όλη προσπάθεια και υποσχόμαστε πως όσο μας δίνετε το έναυσμα να συνεχίζουμε θα το πράττουμε άοκνα, με γνώμονα να καθιερωθεί το Αίγιο ως τις πιο προσιτές και ανοικτές αγορές για όλα τα Βαλάντια και όλα τα γούστα.

Στόχος όλοι μαζί οι φορείς να κάνουμε ότι μπορούμε για την ανάδειξη αυτού του πλούσιου τόπου, του τόπου μας!!

Σκοπός όλων μας  θα πρέπει  να είναι η Αιγιάλεια να γίνει προορισμός και για αυτό  πρέπει να παλεύουμε!!

Ευχαριστούμε πραγματικά όλους όσους αγαπούν την Αιγιάλεια και το απέδειξαν έμπρακτα με την παρουσία τους χθες το βράδυ!!

Ιδιαίτερα ο σύλλογος χρωστάει ένα μεγάλο  ευχαριστώ στους συνάδελφους που μας στηρίζουν σε κάθε δράση,  το  Μάρκετ Ιταλός και τον Νίκο Αρβανίτη ,  το καφέ Parada και μαρμαροτεχνική του Γιώργου Μπόγδου,  τα JUMPO Αιγίου  και τον Γιώργο Παπαναστασίου, τα  Hondos Center Αιγίου των Γιώργου και Αλέξανδρου Αλεξόπουλου, το κοσμηματοπωλείο oroloi-kosmimata του  Κωνσταντίνου Κουλούρη .

Τέλος ευχαριστούμε τον ηχολήπτη Νίκο Μανέτα που έδωσε ρυθμό στην πόλη μέσα από αξέχαστες μελωδίες καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

Εκ του συλλόγου

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα