Εμπορική Ανανέωση: Προτείνει άμεση κινητοποίηση στο ΕΕΣ Πατρών για τα παιδιά της ρομποτικής

15.07.2022 / 10:48
ka 1

Με αφορμή το σημερινό δημοσίευμα στον τοπικό τύπο, η Εμπορική Ανανέωση προτείνει την άμεση κινητοποίηση του Συλλόγου μας για την ικανοποίηση του αιτήματος, για οικονομική ενίσχυση των μαθητών ρομποτικής της πόλης μας, που θα συμμετέχουν στο διεθνή διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Έρευνας και Καινοτομίας First Lego League στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Είμαστε μια ομάδα 9 παιδιών από διαφορετικά σχολεία και τάξεις από A’ Γυμνασίου μέχρι Β’ Λυκείου. Κορίτσια, αγόρια, μικροί, μεγάλοι, τόσο διαφορετικοί αλλά με μια κοινή αγάπη, την αναζήτηση και επίλυση προβλημάτων.

Προβλήματα μικρά ή μεγάλα, σε ατομικό επίπεδο ή σε επίπεδο κοινωνίας, προβλήματα που λύνονται με αυτοματισμούς και προγραμματισμό. Κοινό ενδιαφέρον μας η όρεξη για έρευνα και η δίψα για μάθηση μαζί με τη διασκέδαση της ανακάλυψης.

Είναι η 3η χρονιά που η ομάδα μας συμμετέχει στο διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Έρευνας και Καινοτομίας First Lego League φτάνοντας στη στιγμή να ζητήσουμε τη βοήθειά σας για να κάνουμε το επόμενο μεγάλο βήμα.

Σκοπός της επικοινωνίας μας είναι η αναζήτηση χορηγών-υποστηρικτών της προσπάθειάς μας, καθώς θα εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό FLL που θα πραγματοποιηθεί στο Rio De Janeiro της Βραζιλίας τον ερχόμενο Αύγουστο.

Το κόστος της μετακίνησης της ομάδας μας, της μετακίνησης του Project μας και της εγγραφής μας στο διαγωνισμό αγγίζει τα 20.000€, ποσό που είναι αδύνατον να καλύψουμε χωρίς βοήθεια.

Από τη μεριά μας όμως κι εμείς θα θέλαμε να προσφέρουμε σε εσάς ό,τι είναι δυνατόν να αναδείξει τη δική σας εικόνα. Στο τέλος της επιστολής μας θα βρείτε αναλυτικά την ανάλυση του κόστος της αποστολής μας, καθώς και τα οφέλη που θα μπορούσατε να έχετε ανάλογα με το μέγεθος της υποστήριξής σας”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα