Εμπορική Ανανέωση: “Μας στηρίζει και ο Ν. Βενέρης, σύντομα μαζί μας και άλλοι επιχειρηματίες”

19.05.2022 / 18:55
EMPORIKI-ANANEOSI

Η παράταξη «Εμπορική Ανανέωση» με ανακοίνωσή  της κάνει γνωστό πως  υπάρχει μεγάλη απήχηση από φίλους επιχηρηματίες που στηρίζουν τη νέα αυτή παράταξη και μάλιστα φιλοξενούνται δηλώσεις στήριξης του επιχειρηματία Νίκου Βενέρη ενώ σύντομα θα υπάρχουν και άλλες δηλώσεις Πατρινών επιχειρηματιών.

Η ανακοίνωση της παράταξης αναφέρει: «Θετική και ελπιδοφόρα η ανταπόκριση παλιών και νέων εμπόρων στον συνδυασμό «Εμπορική Ανανέωση» που ανακοίνωσαν πρόσφατα οι, Γιάννης Ρούπας, Τάκης Γουρδούπης και Μιχάλης Παντελής. Οι επαφές και των τριών ιδρυτικών μελών του νέου συνδυασμού συνεχίζονται καθημερινά, έχοντας μεγάλη απήχηση, γεγονός που καταδεικνύει το ενδιαφέρον του εμπορικού κόσμου, ο ιστορικός σύλλογος να εισέλθει σε μία νέα, δυναμική πορεία.

Μετά τον έμπορο ηλεκτρικών ειδών, Φώτη Δούβρη και ο γνωστός έμπορος αυτοκινήτων, Νίκος Βενέρης ανακοίνωσε τη στήριξή του στο συνδυασμό, δηλώντας πως «στις δύσκολες εποχές που διανύουμε είναι χρέος όλων μας η ενότητα και η συνεργασία, τις οποίες αντιπροσωπεύουν και οι τρεις συνάδελφοι που αποφάσισαν να συγκροτήσουν την Εμπορική Ανανέωση. Πιστεύοντας ακράδαντα ότι όλοι μαζί έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε το μέλλον μας, στηρίζω την Εμπορική Ανανέωση και καλώ κυρίως, τη νέα γενιά εμπόρων να βγει μπροστά. Ενώνω τις δυνάμεις μου, ώστε ο εμπορικός κόσμος της πόλης μας από θεατής των εξελίξεων να γίνει ξανά πρωταγωνιστής. Με πυξίδα μας την ιστορία του Συλλόγου και με βαθιά πίστη στη δύναμη του εμπορικού κόσμου η Εμπορική Ανανέωση χτίζει γερές βάσεις για το αύριο. Έφθασε η ώρα της δράσης!».

Θα ακολουθήσουν κι άλλες δηλώσεις στήριξης στο συνδυασμό, καθώς ήδη πολλοί γνωστοί έμποροι και επαγγελματίες της πόλης έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους να συμμετέχουν στη νέα αυτή προσπάθεια που λαμβάνει μαζικά χαρακτηριστικά. Παράλληλα, στις αρχές της επόμενης εβδομάδος αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα και τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων με την «Εμπορική Ανανέωση».

Ρούπας Γιάννης

(ΡΟΥΠΑΣ hairshops)

Γουρδούπης Τάκης

(ΓΟΥΡΔΟΥΠΗΣ βιομηχανικά)

Παντελής Μιχάλης

(Autolisi ΠΑΝΤΕΛΗΣ)

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα