Δήμος Ερυμάνθου: Έμπειρα στελέχη με τον Διαμαντή Κανελλόπουλο

03.09.2023 / 15:30
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ-1

«Το ψηφοδέλτιό μας αποτελεί το δυνατότερο όπλο στη φαρέτρα του συνδυασμού και ταυτόχρονα βάζει υπογραφή νίκης στο τελικό εκλογικό αποτέλεσμα», σημειώνεται σε ανακοίνωση της παράταξης «Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο» του Διαμαντή Κανελλόπουλου.

«Οι τελευταίες ανακοινώσεις υποψηφίων αφορούν έμπειρα στελέχη και γνώστες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και νέους ανθρώπους, όπου όλοι θα αγωνιστούν και θα προσπαθήσουν για το κοινό μας…. Σπίτι τον Δήμο Ερυμάνθου», προστίθεται.

Οι νέοι υποψήφιοι:

Ο Γιώργος Κωστόπουλος από το Σταυροδρόμι. Ο Γεώργιος είναι επιχειρηματίας με έκδηλο ενδιαφέρον για τα κοινά και τον Δήμο Ερύμανθου καθώς και στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση. Με προθυμία και αποφασιστικότητα ενώνεται μαζί μας υπό το πρίσμα της ανάγκης διεκδίκησης ενός εκσυγχρονισμένου δήμου που προτάσσει την ευημερία του πολίτη και επιζητά λύσεις και εύστοχες παρεμβάσεις.

Ο Γιώργος Βασιλόπουλος, νυν ενεργός πρόεδρος της Χρυσοπηγής. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και ως αυτοκινητιστής. Διαθέτει τεράστια αυτοδιοικητική εμπειρία, μιας και έχει υπηρετήσει τέσσερις συνεχόμενες θητείες ως πρόεδρος της Χρυσοπηγής και θέτει υποψηφιότητα για πέμπτη συνεχόμενη φορά.Σε όλα αυτά τα χρόνια βρίσκει στην τοπική κοινωνία πάρα πολλούς συμμάχους και υποστηρικτές που τον συντροφεύουν και τον στηρίζουν στο πλούσιο έργο του, γιατί διακρίνουν το ακέραιο του χαρακτήρα του και τον ζήλο για ό,τι υλοποιεί.

Η Βασιλική Παναγοπούλου από το Κούμπερι, αισθητικός στο επάγγελμα, η οποία, ωστόσο, παρά το νεαρό της ηλικίας της παρουσιάζει και έντονη κοινωνικοπολιτική δράση καθώς διατελεί γραμματέας του πολιτιστικού συλλόγου στο Κούμπερι και έχει υπάρξει και γραμματέας του πολιτιστικού κέντρου στην ίδια περιοχή. Με τόλμη, δημιουργική διάθεση αλλά και επαναστατικότητα διεκδικεί ένα αξιοπρεπές παρόν αλλά και ένα ακόμα πιο ευοίωνο μέλλον!

Ο Δημήτρης Μπαρδούτσος από τη Χαλανδρίτσα αποτελεί μία σημαντική ενίσχυση στις προσπάθειές μας για έναν επιτυχημένο εκλογικό αγώνα που θα στηρίζεται σε αρχές, κανόνες και αξίες και σε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα..Ο Δημήτρης είναι ιδιωτικός υπάλληλος, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Θα είναι υποψήφιος για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ορμώμενος από την αγάπη και το ενδιαφέρον για την περιοχή του.

Ο Ηλίας Γκουνέλας από την Χαλανδρίτσα. Ο Ηλίας είναι οδηγός σε ιδιωτική εταιρεία και πατέρας τριών παιδιών. Πάντα ενδιαφερόταν για τα κοινά και για αυτό ήταν από εκείνους που έβαλαν τα θεμέλια της ίδρυσης του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαλανδρίτσας. Με τον ίδιο ζήλο θέλει να αγωνιστεί για την πρόοδο και την προκοπή του τόπου του και έτσι παίρνει μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, όπου κατεβαίνει πρώτη φορά υποψήφιος.

Η Μαρίνα Δαραμούσκα, από το Σταυροδρόμι, η οποία θεωρεί πως το σημαντικότερο χρέος για τον γονέα είναι να διαμορφώσει ένα ασφαλές και αξιοπρεπές παρόν και μέλλον για τους απογόνους του. Η Μαρίνα είναι απόφοιτος διακοσμητικής, παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών. Συμμετέχει στο πλευρό μας με γνήσιο ενδιαφέρον, αγωνία, και ισχυρή βούληση ώστε να συνδράμει με τη σειρά της στην αλλαγή που χρειάζεται ο δήμος μας στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης και συνεργασίας!

Ο Φώτης Στάμος από τα Κριθαράκια. Ο Φώτης είναι συνταξιούχους, ελεύθερος επαγγελματίας, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών .Ενεργό αυτοδιοικητικό στέλεχος, νυν τοπικός πρόεδρος της κοινότητας Αστερίου, όπου θα συμμετάσχει στα κοινά για 4η συνεχόμενη φορά. Η ενασχόλησή του με τα κοινά είναι διαρκής και επιθυμεί να συνεχίσει για το καλύτερο στον τόπο του. Λόγω της αυτοδιοικητικής του εμπειρίας γνωρίζει τα θέματα της περιοχής και πού πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας.

Η Γεωργία Χαμουζά, από τη Χαλανδρίτσα, γραφίστρια στο επάγγελμα, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Η Γεωργία θεωρεί πως κανείς δεν πρέπει να μένει αμέτοχος μπροστά στις εξελίξεις αλλά αποτελεί καθήκον και υποχρέωση μας να διεκδικούμε το καλύτερο πάντα προβληματιζόμενοι για το σήμερα αλλά και για το αύριο. Με θεμελιώδεις αξίες την ταπεινότητα, την αυθεντικότητα, την υπευθυνότητα και την ειλικρίνεια οραματίζεται το μέλλον!

Ο Παναγιώτης Κούτρας από την Ερυμάνθεια, εκλεγμένος πρόεδρος ευρείας αποδοχής και αποδέκτη της εμπιστοσύνης και προτίμησης των δημοτών μας. Άνθρωπος δυναμικός, ανήσυχος και ενήμερος για τα τεκταινόμενα του τόπου του, με ήθος, συνέπεια λόγων και έργων, ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα αναλαμβάνει να εκπροσωπήσει για μία ακόμη φορά το συλλογικό όφελος και να ταχθεί στην υπηρεσία εξυπηρέτησης των αναγκών και των προβλημάτων του πολίτη.

Η Αθηνά Ηλιοπούλου από τη Χιόνα. Η Αθηνά ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα. Είναι πρόεδρος της Χιόνας και πρόεδρος του αγροκτηνοτροφικού συλλόγου του Δήμου Ερυμάνθου. Η διαδρομή της έχει αποδείξει ότι η ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι πολιτική απόφαση, αλλά πηγάζει από το κίνητρο της προσφοράς για τον Δήμο Ερυμάνθου. Έτσι καταθέτει υποψηφιότητα για δεύτερη φορά θέλοντας να βοηθήσει στην από κοινού προσπάθεια.  Για πολλά χρόνια, καθότι μητέρα τριών παιδιών,ήταν στον Σύλλογο Γονέων καταθέτοντας τις απόψεις της και τις ιδέες της.

Ο Άγγελος Αγγελόπουλος από τη Χαλανδρίτσα. Ο Άγγελος είναι ιδιωτικός υπάλληλος, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Αποφάσισε να συμμετέχει για πρώτη φορά στις προσεχείς εκλογές, θέλοντας να αγωνιστεί για τον τόπο του και τα προβλήματά του. Με δυνατά όπλα στη φαρέτρα όπως: εργατικότητα, μεθοδικότητα, υπευθυνότητα και δημιουργικότητα θα δώσει τη μάχη μαζί μας για έναν Δήμο με ανάπτυξη και υποδομή.

Η Γεωργία Σμυρνή από το Βασιλικό. Η Γεωργία είναι αστυνομικός, παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού. Άνθρωπος δυναμικός, με διάθεση προσφοράς, που οραματίζεται την ανάπτυξη και αναβάθμιση του τόπου της και για να γίνει αυτό δεν μπορεί να παραμένει θεατής των καταστάσεων.Η συμμετοχή στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι η καλύτερη απάντηση στα κακώς κείμενα. Όλοι μπορούμε να ανεβάσουμε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα