Δυτική Ελλάδα: Το συγκινητικό μήνυμα του Άρη Θωμά που χτυπήθηκε από το ρεύμα

13.05.2022 / 17:54
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 16

Με αισιοδοξία και χαμόγελο συνεχίζει να δίνει τη δική του μάχη στο νοσοκομείο ο Αρης Θωμάς, που μαζί με τον αδελφό του “χτυπήθηκαν” από 20.000 βόλτ , κατά τη διάρκεια εργασιών.

Σε ανάρτησή του μάλιστα περιγράφει τους πόνους από την ηλεκτροπληξία, ενώ κάνει και χιούμορ , σημειώνοντας πως λόγω της ηλεκτροπληξίας δεν χρειάζεται πλέον …φορτιστή για το κινητό του!

Συγκεκριμένα έγραψε: «Κάποιες στιγμές στη ζωή θα χρειαστεί να περάσουμε από κάποιες δοκιμασίες… Πιστεύω αυτή η δοκιμασία που περνάω αυτή τη στιγμή είναι το χειρότερο που θα μπορούσα να φανταστώ… Με φρικτούς πόνους από την ηλεκτροπληξία..

Πλέον μετά από 6 μέρες είμαι ακόμα με το χαμόγελο στα χείλη εχω τον άνθρωπο μου δίπλα μου να με εμψυχώνει και τη σκέψη στα παιδιά μου που για καλή μου τύχη θα τα ξαναδώ…

 Ακόμα και αυτό το συμβάν δεν μπορεί να μου κόψει το χαμόγελο η δοκιμασίες λένε είναι για τους δυνατους…. Γι’αυτό κάθε μέρα πρέπει να χαμογελατε να είστε οι καλύτεροι για τους συνανθρώπους σας..

Εχω δεχθεί υπερβολικά πολλά μνμτα και ακόμα περισσότερα τηλεφώνα… Γι’αυτό χαμογελάτε και αγαπάτε γιατί η επόμενη μέρα δεν ξέρεις τι σου έχει γράψει η μοίρα… Σας ευχαριστώ πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου…

Ίσως σε κάποιους να μην έχω απαντήσει αλλά γράφω και με ένα χέρι…και το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζομαι φορτιστή…κρατάω το κινητό και απλά φορτίζει μόνο του. Τα φιλιά μου…».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα